Balamuc fara sfarsit. Vanghelie, despre dezvaluirile lui Dan Andronic: „Gabriel Oprea zice ca a fost drogat de catre fostul sef al SRI, George Maior”

news

Marian Vanghelie, fost lider PSD, confirma dezvaluirile lui Dan Andronic si sustine ca Gabriel Oprea a fost drogat de catre fostul sef al SRI, George Maior

Prezent joi la Curtea de Apel Bucuresti, in procesul in care este acuzat de coruptie, Vanghelie a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza dezvaluirile lui Dan Andronic, care spune ca Traian Basescu a castigat turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009 cu ajutorul unui grup de demnitari, din care faceau parte George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea.

„Fiti siguri ca stiu tot. Pot sa va spun ca, in zilele urmatoare, voi face o conferinta de presa pe acest subiect. Uitati-va la ce am declarat in perioada aia, uitati-va ce am declarat imediat la congres. Se pare ca am avut o intuitie. Cam ce spuneam eu atunci se cam dovedeste acum. Nu neaparat ca stiam ca au fost la Gabriel Oprea, stiam implicarea lui Oprea, stiam implicarea lui Coldea si stiam, nu doar eu, cred ca mai multi, dar nu au curajul sa vorbeasca. Stiu si cum au fost anuntate persoanele implicate, plecand de la Maior in jos, de cine au fost anuntate de sedintele noastre oficiale, cu deciziile noastre oficiale din partid”, a declarat Vanghelie.

Intrebat daca a fost tradat de colegii din PSD, Vanghelie a replicat: „Da. M-am dus si l-am rugat pe domnul Coldea sa-l ajute pe domnul Ponta si nu a vrut. L-a ajutat pe Mircea Geoana si, surpriza, a castigat Ponta. Este noaptea mintii. L-ati cautat pe ministrul Oprea un pic, sa-l vedeti la fata? Va rog cautati-l! Este foarte important. Sa va zic un singur lucru. Ei care erau statul, in ghilimele, astazi unul dintre reprezentantii statului, adica domnul Gabriel Oprea, zice ca domnul Maior l-a drogat. Cautati-l sa nu imi zica mie, e bine sa va zica dumneavoastra”.

Dan Andronic a scris recent ca, in decembrie 2009, in turul doi al alegerilor prezidentiale, inalti demnitari ai statului roman, printre care George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi, au mers acasa la Gabriel Oprea si l-au ajutat pe Traian Basescu sa castige alegerile in fata lui Mircea Geoana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: