Balamuc in relatia dintre Dragnea si Tudose. Fiecare sustine altceva insa isi dau dreptate reciproc

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu se renunta la impozitul pe afaceri in cazul afacerilor sub 500 de mii de euro, insa a transmis ca daca premierul a facut analize si are argumente va sustine propunerea acestuia. Intrebat, vineri, la Parlament, daca ramane valabila declaratia ca renunta la impozitul pe cifra de afaceri, Tudose a afirmat: „In fiecare zi ramane valabil”.

Nu se renunta la impozitul pe cifra de afaceri, la afacerile sub cifra de 500 de mii de euro. Este un bun castigat de partenerii de afaceri care trebuie pastrat. Nu stiu ce a declarat premierul, dar daca are deja simulari si analize, luni in coalitie ne prezinta si daca sunt argumente, sustinem, a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca i se pare corect ca prim-ministrul a anuntat ca renunta la impozitarea pe cifra de afaceri inainte de a discuta cu cei din coalitie, Liviu Dragnea a spus: Mie mi se pare foarte important ca premierul Tudose, cand vorbeste, cam stie ce vorbeste. Cel care trebuie sa anunte primul este prim-ministrul pentru ca el conduce guvernul si el conduce actul de guvernare.

Intrebat, vineri, la Parlament, daca ramane valabila declaratia ca renunta la impozitul pe cifra de afaceri, Tudose a afirmat: „In fiecare zi ramane valabil”.

Premierul a fost prezent la Palatul Parlamentului, unde, impreuna cu mai multi ministri si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o intalnire cu o delegatie oficiala chineza aflata in acele zile la noi in tara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: