Balamuc la RTV. Gelu Visan versus Sosoaca: „Sunteti nebuna, spuneti numai prostii. Sa va fie rusine, totul are o limita”

politica

Senatoarea Diana Sosoaca a provocat un nou scandal, duminica seara, la Romania TV. Ea a reusit sa il socheze chiar si pe Gelu Visan, un alt invitat permanent al postului, care si el lanseaza deseori fake news.

„Din informatiile pe care le am, Politiei si Jandarmeriei li s-a dat munitie de razboi si au ordin sa traga. Cred ca domnul Citu, daca este adevarat ceea ce mi s-a transmis din sistem, face o confuzie inacceptabila care tine de incultura juridica, politica si incompetenta crasa. Ma aflu in fata unei lovituri de stat. Am informatii din sistem, in calitate de senator. Solicit domnului ministru al MAI sa iasa public si sa spuna daca este adevarat!”, a sustinut Diana Sosoaca.

Declaratiile lui Sosoaca l-au enervat pe Visan, care a declarat-o „nebuna” pe senatoare.

Gelu Visan: Terminati cu prostiile, nu spuneti prostii. Totul are o limita. Nu spuneti nebunii la TV. Nu mai mintiti.

Diana Sosoaca: Spre deosebire de domnul Visan, eu am avut aceeasi pozitie in ultimul an. Nu m-am schimbat, asa cum o face domnul Visan, care merge dupa ordine.

Gelu Visan: Sa va fie rusine. Sunteti nebuna!

Diana Sosoaca: Va rog sa-l potoliti, am acces la informatii pe care domnul Visan nu le are. Solicit ministrului Bode si sa iasa pe post sa spuna daca asa este. Sunteti platit sa vorbiti impotriva mea.

Gelu Visan: Doamna Sosoaca, lasati-ma sa vorbesc, eu nu sunt Simion.

Citeste si: Protestul lui Sosoaca, nu a venit nimeni, a fost doar ea: „Nu va este rusine sa stati in case?”. RTV anuntase „cel mai mare protest din timpul pandemiei”

Cateva sute de persoane au protestat, duminica seara, la Constanta, Timisoara si Braila fata de noile restrictii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: