Balamuc pe pagina PSD, sute de pesedisti striga „Tradare!”: „Ati innebunit? Ce dracu face Dancila asta? Si pe noi ne aruncati la gunoi?”

politica

Situatie neobisnuita pe pagina oficiala de Facebook a PSD. Daca pana acum injuraturile proveneau din partea romanilor care nu acceptau abuzurile PSD, acum cele mai multe mesaje critice sunt chiar din partea membrilor si votantilor PSD. Acestia sunt extrem de nemultumiti de noul curs pe care s-a inscris partidul.

Cea mai recenta postare de pe pagina PSD are sute de injuraturi care provin chiar din partea pesedistilor. Acestia sunt extrem de nemultumiti de intalnirile lui Dancila de la Bruxelles cu Frans Timmermans si Jean Claude Juncker si de modul in care liderii partidului s-au dezis de Liviu Dragnea.

„Partidul Social Democrat va ramane intotdeauna aproape de romani. Stim sa ascultam vocea acestei tari si stim cand e nevoie de schimbare. Impreuna, alaturi de milioanele de oameni care cred in noi, vom da acest semnal al schimbarii, pastrand valorile si proiectele social-democrate.┬áPentru toti cei care si-au pus sperantele in Partidul Social Democrat si pentru toti cetatenii pe care Guvernul PSD ii reprezinta, continuam lupta!”, este mesajul publicat de PSD.

A urmat apoi un val neobisnuit de injuraturi chiar din partea membrilor si votantilor PSD.

„Dragnea, Olguta, Plesoianu, Serban, Codrin, asta e psd-ul iubit de oameni. Aveti grija ce faceti ca ramaneti fara noi. Asta e speranta oamenilor, nu Oprisan si restul tradatorilor”, spune un pesedist, acesta fiind mesajul care a primit cele mai multe like-uri.

„Noi ne-am pus sperantele in Dragnea, Plesoianu, Serban Nicolae si altii din aceasta aripa!”, anunta un akt membru PSD.

„Ati innebunit? Ce dracu face Dancila asta? Se intalneste cu toate gunoaiele? Da inapoi si distruge tot ce s-a facut bun? Va pasa de noi? De cei care am votat? Si pe noi ne aruncati la gunoi? Credeti ca va vor vota hastagistii? Inteleg sa va regrupati, dar nu sa deveniti servitorii hastagistilor si ticalosilor de la bruxelles ! Ce sa credem, ca singurul curajos si corect cu noi a fost Liviu Dragnea, de care v-ati dezis cu o graba sinistra? Suntem extrem de dezamagiti!”, este un alt mesaj reprezentativ pentru starea de spirit din PSD.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: