Balamucul Firea in PSD. Mitica Dragomir refuza sa renunte la mandat: „Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”

politica

Mitica Dragomir refuza sa renunte la mandatul de consilier general, in contextul in care conducerea PSD nu vrea sa-i valideze mandatul „Pe mine m-a ales poporul”, anunta Dragomir.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am completat tot ce trebuie, am facut sedinta… Eu nu renunt. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, a declarat, joi, pentru Mediafax, Dumitru Dragomir.

In schimb, Petre Roman, ales si el pe lista PSD, anunta ca renunta la mandat.

„M-am retras in buna intelegere cu Gabriela Firea, fiindca proiectele pe care urma sa le realizez erau impreuna cu ea, ea nemaifiind aleasa, nemaiexistand majoritatea… (…) Eu m-am retras fiindca grupul PSD voia sa intre intr-o logica de campanie, pe care eu nu pot sa o sustin. Eu am intrat cu calitatea principiala de independent. Deci nu mai avea sens sa fac treaba asta”, a declarat Petre Roman.

Potrivit unor surse, Cornel Dinu si Daniel Pancu au renuntat si ei la mandatul de consilier general.

Lista de consilieri generali cu care a venit Gabriela Firea in alegerile locale a luat prin surprindere conducerea partidului. Cu cateva zile inainte de anuntul public, Gabriela Firea comunicase liderilor PSD ca va avea pe lista mai multe nume cu notorietate, personalitati, pentru a trage lista. Nu a precizat cine sunt acestea.

„Mi se pare normal sa fie retrasi, nu au contribuit cu nimic in campania electorala, nu au ajutat partidul. Trebuie sa luam decizia in zilele urmatoare, dar toti cei care au venit din afara partidului ar trebui sa fie retrasi. Lista pentru Consiliul General va trebui validata la centru”, a declarat pentru Europa Libera un lider PSD din Bucuresti.

Surse din PSD sustin ca se va incerca in zilele urmatoare ca numarul retragerilor sa fie mai mare.

„Nu putem sa mergem in continuare cu Dumitru Dragomir dupa ce noi am anuntat ca nu mai sustinem candidati cu dosare penale. Dragomir e deja condamnat in doua dosare, ce facem, stam sa il ia din Consiliul General si sa fie aratat PSD. Dragomir nu are treaba cu PSD, el a fost la PRM, acum a aparut pe filiera Firea”, a precizat un lider social-democrat.

Mai mult despre:

Comentarii: