Categories: news

Balasescu, fost secretar general al PNL, a fost OMORAT. Cine este principalul suspect

Mihail Balasescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost gasit mort, vineri seara, intr-o locuinta din judetul Ilfov, iar prima ipoteza este ca a fost ucis, principalul suspect cautat de politisti fiind o ruda a uneia dintre fostele sotii ale barbatului, potrivit unor surse judiciare.

Surse apropiate anchetarilor citate de Romania TV spun ca Mihail Balasescu a fost ucis pentru ca pe corpul sau au fost descoperite urme de lovituri.

Trupul neinsufletit al fostului secretar general a fost gasit chiar de fosta sa sotie. Aceleasi surse spun ca ucigasul ar fi chiar socrul lui Mihail Balasescu.

Potrivit Romania TV, atat Mihail Balasescu cat si fosta sa sotie ca fiind persoane care fac scandal. Chiar vecinii il acuza pe Mihail Balasescu pentru ca facea aceste scandaluri.

Chiar vineri ar fi avut loc o cearta intre cei doi, iar vecinii le-au spus anchetatorilor ca Mihail Balasescu a fost lovit puternic la nivelul capului de fostul socru, conform Romania TV.

Barbatul ar fi fost gasit mort, acoperit cu o patura, in locuinta unei rude a uneia dintre fostele sale sotii.

O echipa de politisti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov si criminalisti au inceput cercetarea la fata locului, scrie Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, din primele investigatii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violenta si se ia in calcul si ipoteza unei crime.

Mihail Balasescu a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedintele partidului.

In 2013, presa tabloida scria ca Mihail Balasescu a intrat in atentia publicului, atunci cand politicianul se lauda intr-o conversatie telefonica ca a intretinut relatii sexuale in biroul lui Crin Antonescu. La scurt timp dupa aceasta intamplare, Balasescu si-a dat demisia din functia de secretar general al partidului si a intrat intr-un con de umbra.

In 2012, Balasescu a cunoscut o tanara de 25 de ani cu care s-a casatorit un an mai tariu. Potrivit sursei citate, trei luni mai tarziu, femeia a cerut divortul, aceasta sustinand ca sotul ei a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea. Tanara a facut si o plangere la Parchet impotriva fostului secretar general al PNL. Mihail Balasescu a declarat insa, la acea vreme, ca nu a fost niciodata violent cu sotia sa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

O oră ago

Cheltuielile militare ajuta la cresterea economica a Rusiei. Crestere de 5,4% in primul trimestru al anului 2024

Economia Rusiei a crescut cu 5,4% in primul trimestru al anului 2024, arata statisticile oficiale…

7 minute ago

SUA instaleaza un numar record de 5 milioane de instalatii solare si isi propune 10 milioane pana in 2030

Un comunicat publicat de Asociatia Industriilor de Energie Solara (SEIA) sustine ca SUA a depasit…

8 minute ago

Un nou summit in format Ramstein va avea loc luni. Reuniune a ministrilor Apararii aliati privind sprijinul militar pentru Ucraina

Urmatorul summit in "format Ramstein" al Grupului de contact pentru aparare din Ucraina (UDCG) va…

55 de minute ago

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

2 ore ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

2 ore ago