Balci intre propagandistii PSD. Se acuza intre ei de fake-news in cazul lui Tudorel Toader

news

Site-ul stiripesurse.ro a publicat vineri o stire conform careia Tudorel Toader va fi inlocuit in functia de ministru al Justitiei de Toni Neacsu, fost avocat al Bombonicai Dragnea. DC News, site aflat in aceeasi tabara politica, s-a grabit sa il intrebe pe Neacsu daca este adevarat. „Fake news”, a declarat Neacsu.

„Surse politice de la varful PSD au declarat ca inlocuirea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justitiei pare a nu mai fi o imposibilitate, fiind luata in calcul de tot mai multi lideri ai Puterii, unul dintre numele vehiculate pentru preluarea portofoliului fiind Toni Neascu”, a scris stiripesurse.ro, site de scandal detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

DC News, detinut de un alt propagandist PSD, Bogdan Chirieac a publicat in scurt timp un material care contrazice informatiile lui Buble.

„O anumita parte a presei a vehiculat numele avocatului Toni Neacsu drept inlocuitorul lui Tudorel Toader la Ministerul Justitiei. Toni Neacsu a reactionat si a zis ca este vorba despre fake news. De asemenea, avocatul a tinut sa sublinieze ca Tudorel Toader are un mandant consistent si valoros cum de mult nu a mai fost la Ministerul Justitiei.

‘Dezmit categoric orice intentie sau discutie in legatura cu o astfel de posibilitate. Nu am cunostinta ca numele meu sa fi fost folosit intr-un astfel de context. Nu fac si nu am facut vreodata politica.

Nu am sa incurajez discutiile care vizeaza o decizie pur politica si cu care nu am nimic de-a face, desi personal consider ca d-ul Tudorel Toader are un mandant consistent si valoros cum de mult nu a mai fost la Ministerul Justitiei. Deci, fake news, sau, cel putin, pentru ca nu cunosc sursele jurnalistului, informatie eronata’”, a scris DC News.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: