„Balega umana” si „prostovan dereglat”. Radu Banciu si-a gasit nasul, dupa ce l-a calomniat pe scriitorul Dan Alexe – Video

news

Scriitorul Dan Alexe reactioneaza dur dupa ce Radu Banciu l-a acuzat ca „aproape i-a cerut bani” in urma participarii la emisiunea acestuia de la B1 TV.

Alexe, care este stabilit la Bruxelles, subliniaza ca toate cheltuielile necesare deplasarii la Bucuresti pentru a participa la emisiunea „Lumea lui Banciu” au fost suportate din fonduri proprii.

„Despre gunoiul uman numit Radu Banciu…

Gunoiul uman Radu Banciu a spus in seara asta in emisiune despre mine ca sunt ‘cel mai mare zgarcit’ pe care l-a vazut in viata lui si ca ‘aproape ca i-am cerut bani’ la incheierea emisiunii lui dezastruoase cu mine din 2 iulie.

Mai gainate, Banciu, dupa ce ti-am venit in emisiune pe tava, pe banii mei, si te gudurai ca un pudel si erai total nepregatit pentru interviu de mai ca-mi pupai mana, tu spui ca ca ti-as fi cerut bani, transpiratie porcina?

Ai franceza proasta si vorbesti romaneste ca un golan de la Mizil. Mi-am platit biletul de avion, ordura ce esti, si am stat patru nopti la hotel pe banii mei, jegule uman, pentru ca iubesc Romania si credeam ca iese ceva interesant din interactiunea noastra la TV, putreziciune morala care esti. Eu am venit, da, si eu am platit tot. A fost un cadou pentru tine.

Zici tu ca ti-am cerut eu ceva, neanderthalule? Cand te-am intrebat, de la Bruxelles, daca vrei emisiune cu mine erai in al 1001-lea cer. Te gudurai onorat si altele, palpitand dezagreabil, in cuvinte putine. Ba chiar ti-am adus si ti-am oferit in direct numarul din Charlie Hebdo cumparat de mine pentru tine. Iar tu nu ai vorbit niciodata singur cu mine nici inainte, nici dupa emisiune, erai prea terorizat de mine, urdori din ochi nespalati ce esti.

Balega umana, cum poti omuletule sa spui total ilogic ca as fi zgarcit? Adica eu nu ti-am dat tie bani, prostovane dereglat?”, a scris Alexe pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: