Baluta (PSD), singurul primar din Capitala cu „bodyguarzi”. Patru „interlopi” masivi il pazesc pe Baluta in public – Video

politica

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a venit insotit de patru bodyguarzi la tribunal pentru a depune marturie in procesul lui Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5. Baluat este si vicepresedinte al PSD.

Baluta a fost asteptat la iesirea de la Curtea de Apel de protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu”. Baluta avea in jurul lui nu mai putin de patru bodyguarzi, fapt sesizat imediat de protestatar. Baluta a refuzat sa raspunda la intrebarile lui Morosanu legate de Marian Goleac, fost sef al ADP Sector 4, care are dosar la DNA pentru fapte de coruptie. Presa a scris deseori despre legaturile lui Goleac cu Clanul Sportivilor.

Cei patru bodyguarzi si-au luat talpasita imediat dupa ce Baluta a plecat cu masina. Protestatarul i-a catalogat drept „interlopi” pe acestia, insa ei nu au ripostat si au plecat in viteza.

Niciun alt primar din Capitala nu mai iese in public insotit de bodyguarzi, nici macar primarul general, Nicusor Dan.

Fostii primari PSD Gabriela Firea si Daniel Tudorache erau si ei insotiti, de asemenea, de bodyguarzi. Firea a avut langa ea cel putin zece bodyguarzi in momentul in care a votat la alegerile locale si parlamentare.

Citeste si: Scandal cu bodyguarzii lui Firea in sectia de vot: „Au venit cu gorile, de cum m-au vazut au tabarat pe mine”

Si Daniel Tudorache are tot patru bodyguarzi langa el in timpul iesirilor in spatiul public.

Citeste si: Tudorache (PSD) umbla cu patru bodyguarzi dupa ce a pierdut alegerile. Este terminat de frica – Video

Mai mult despre:

Comentarii: