Banciu, nimicitor: „Firea te baga in groapa. Oamenii isi fac CRUCI pe unde apuca numai sa scape de ea” – VIDEO

politica

Realizatorul B1 TV Radu Banciu a dedicat mai multe emisiuni Gabrielei Firea, proaspat desemnata candidat al PSD la Primaria Bucurestiului. Banciu a tratat-o pe Firea cu o ironie nimicitoare.

Imediat dupa alegerile prezidentiale, Banciu a tinut sa ii recomande Gabrielei Firea sa se lase de politica si sa se intoarca la Antena 3, unde ar putea sa insulte in voie. „Oamenii isi fac cruci pe unde apuca numai sa scape de dvs.”, ii transmitea Banciu.

In martie 2015, Banciu a revenit cu noi ironii muscatoare la adresa Gabrielei Firea. „La santaj, doamna Firea e … mama, mama! Cred ca despre ea s-ar putea spune mai multe rele in piata publica decat despre Mitica Dragomir. Cred ca Firea este peste el, sa te iei in gura cu Firea, Dumnezeule!… a dat-o Basescu putin la intors cu mama in luna a opta… intr-adevar, ea munceste pe toate fronturile, se potriveste si in Coreea de Nord perfect, duplicitara, mincinoasa, loiala cui trebuie in minciuna, mama, eroina, mama-eroina, era absolut ideala, femeie kamikaze, ea ar fi putut sa faca orice, in armata nord-coreeana cu ea incepea plutonul si cu ea s-ar fi sfarsit. E o femeie pe care n-o poti inlocui, te baga in groapa, asta e, traiesti din amintiri si pe lumea cealalta. Basescu zicea bine, cu putin umor, sa aiba grija Pandele, pai cat sa mai suporte si el…”, a comentat Banciu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: