Banciu, probleme de SANATATE in direct. Cum se simte acum – VIDEO

life

Editia de joi seara a emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzata in direct la televiziunea B1 TV, s-a incheiat brusc, dupa ce realizatorului Radu Banciu i s-a facut rau chiar la finalul programului, insa, in prezent, starea de sanatate a acestuia este buna.

La finalul emisiunii, in timp ce citea un text, Radu Banciu si-a dus initial mana stanga la cap, aplecandu-se in lateral si parand ca este pe punctul de a cadea de pe scaunul pe care era asezat. Ulterior, Radu Banciu s-a redresat, dar a continuat sa isi tina ambele maini pe fata. Dupa cateva momente, emisiunea „Lumea lui Banciu” a fost intrerupta, iar la televiziunea B1 a fost difuzat un calup de publicitate.

banciu2 banciu3

Radu Banciu nu si-a pierdut cunostinta. Ulterior, realizatorul si-a revenit si a plecat acasa, iar, vineri dimineata, starea lui de sanatate era buna, dupa cum au declarat, pentru MEDIAFAX, angajati ai televiziunii B1 TV.

Radu Banciu are programata emisiune si vineri seara, la B1 TV, pana la momentul difuzarii acestei stiri nefiind anuntata nicio eventuala anulare a acesteia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: