Banciu sare la Moise Guran: „L-au matrasit dupa conflictul cu Nicolicea”. Ironii acide

news

Realizatorul B1 TV Radu Banciu a ironizat decizia lui Moise Guran de a renunta la emisiunea Biziday de la Digi24 sustinand ca acesta a fost, de fapt, pedepsit pentru conflictul avut cu deputatul Eugen Nicolicea.

Moise Guran a anuntat, marti, ca emisiunea Biziday nu va mai fi difuzata pe Digi24. El a declarat ca intentioneaza sa se dedice unui alt proiect, o aplicatie de stiri pentru telefoanele mobile. Radu Banciu de la B1 TV s-a aratat sceptic, afirmamd in emisiunea sa ca Guran a fos „matrasit” dupa conflictul cu Eugen Nicolicea.

„Marele Moise Guran renunta la celebra sa emisiune de la Digi24 pe care toti oamenii seriosi o priveau. El a avut o cearta in platou, neacademica pentru postul pentru care opera, cu un neica nimeni. Acesta l-a luat la bani marunti pe Moise Guran, aceasta morsa a presei romanesti, au dat amandoi, au trecut cateva zile si se pare ca conducerea postului a decis sa se lepede de marele Moise Guran. Dintr-o data el spune stop, ajungand la concluzia ca ceea ce face el si predica la televizor nu mai are ecou suficient.

(…) L-au matrasit, dar ca totusi sa o ambaleze mai frumos i-au spus ‘ramai colaborator. Te mai aducem din cand in cand, apari pe post, dar nu mai ai emisiune;”, a afirmat realizatorul Radu Banciu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: