Bani grei intra in casa familiei Dragnea, afaceri de 20 de milioane de euro. Unul dintre biznisuri este un cunoscut club de manele

news

Stefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, detine afaceri evaluate la 20 de milioane de euro, potrivit supervizor.ro. El este asociat in afaceri cu fosti soferi sau aghiotanti ai tatalui sau. Fiul lui Dragnea are doar 27 de ani si deja s-a remarcat in presa mondena prin achizitia unor masini de lux.

Stefan Valentin Dragnea detine 60% din firma BRIZA DUNARII EVENTS SRL Alexandria. Aceasta a fost infiintata in septembrie 2016, are ca obiect principal de activitate “restaurante“, iar DRAGNEA jr. detine 60% din capitalul social (care este de 200 lei), partener de afacere fiindu-i Madalin IONITA (44 de ani). Conform presei din Teleorman, Madalin Ionita a fost soferul presedintelui PSD si a operat si pana in septembrie 2016 clubul Briza Dunarii de pe malul fluviului, mentioneaza bn24.ro.

briza

Conform paginii de Facebook a localului, Briza Dunarii organizeaza concursuri de bikini si concerte live de manele sustinute de Catalin de la Alexandria si Eugen de la Corabia.

O alta afacere a juniorului lui Liviu Dragnea este ferma de porci Salcia din Teleorman. SC FERMA SALCIA SA se ocupa de cresterea porcilor si are un capital social de 801.835 lei, detinut de S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL – 99,84% si de Ilie Liviu DRAGNE (48 de ani) – 0,16%.

S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL a fost infiintata in 2002, cu sediul social in Bucuresti si cu numele FREDO SISTEM SRL. A fost redenumita LUDIKON SYSTEM SRL in 2009, iar anul trecut a fost mutata la Alexandria si rebotezata S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL. Stefan Valentin DRAGNEA a devenit asociat pe 10 aprilie 2014, iar asociat majoritar (90%) pe 23 aprilie 2014, dar demn de mentionat este faptul ca firma a fost detinuta la un moment dat si de un off-shore din Seychelles – LAWAS INVEST & TRADE Inc, reprezentat de George Aristide MINCULESCU (48 de ani).

O alta afacere a fiului presedintelui PSD este insa magazinul de pantofi de lux din Bucuresti. In noiembrie 2015, ROMCIP SA (actuala SC FERMA SALCIA SA) s-a asociat cu PANTOFI LUX STEFAN SRL Bucuresti (CUI: 29527913) si cu Adrian MLADINOIU (fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea, numit de cateva saptamani secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului) si au infiintat STEFAN BURDEA SHOES SRL Bucuresti (CUI: 35213630). Aceasta societate se ocupa de “comert cu ridicata al imbracamintei si incaltamintei”.

Pagina de Facebook a firmei prezinta un magazin de lux in centrul Bucurestiului, unde se pot comanda pantofi realizati de designerul Stefan Burdea, care se recomanda pe sine insusi astfel: „si eu sunt dac”, mentioneaza bn24.ro.

pantofi-dragnea-1-1024x555

Fiul lui Dragnea a devenit cunoscut dupa ce presa a publicat faptul ca a investit 80.000 de euro in tunning. „Fiul vicepremierului Liviu Dragnea avea o masina, un BMW X5 cumparat din SUA, cu care se lauda pe net. Pentru ca nu era de ajuns, dupa 3 luni de la achizitionarea X5-ului, juniorul Stefan si-a luat un VW Golf de 30.000E. Masina mica, dar puternica. Dar nu era de ajuns. Stefan Dragnea a achitat 80.000E pentru a mari puterea masinii de la 270 cai putere la 680 cai putere. Miscarea clasica a cocalarului care n-are pe unde sa mearga cu masina de 270 de cai (mai tineti minte cu baiatul lui Casuneanu de la Bacau isi luase un Bugatti Veyron, nu?). Serios ca n-are, ca drumul Alexandria – Bucuresti a fost asfaltat acum vreo 10 ani de o firma italiana si acum are tot felul de capcane.

Altfel, tanarul avea prin 2008 un Audi S3, prin 2009 i s-a stricat X5-ul, a mai boxat si o Skoda Octavia RS si un, desigur, Audi A8, masina oricarui cocalar de 18 ani. Ah, si probabil un Gallardo”, scria Zoso in 2014 pe blogul sau.

masina

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: