„Banicioiu este un criminal, trebuie arestat pe loc”. CTP, reactie dura in urma noilor imagini de la Colectiv

news

Reactie furtunoasa a lui Cristian Tudor Popescu fata de imaginile inregistrate de un ofiter ISU in primele momente ale interventiei la clubul Colectiv. Imaginile au fost ascunsa de ochii publicului timp de patru ani.

CTP a declarat ca Raed Arafat are un „tupeu formidabil” si ca Nicolae Banicioiu este „arestabil pe loc”.

„Este imposibil sa nu fi vazut aceste imagini. Aceste imagini sunt oficiale, nu sunt filmate de un amator, sunt imagini oficiale pe procedura, care au fost predate de cel care le-a filmat pe scara ierahica si acolo s-a oprit. Cui sa le predea? La ISU si la IGSU, ca de acolo apartine acest ofiter care a filmat. Dar Arafat are un tupeu fenomenal”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

El a facut referire la afirmatiile lui Raed Arafat din 2015 cand spunea ca totul a fost impecabil, iar infectii nosocomiale sunt si in spitalele din Occident.

Referitor la atitudinea lui Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii la momentul tragediei din Colectiv, care a refuzat sa vina la audieri, Cristian Tudor Popescu a afirmat ca acesta e „arestabil pe loc”.

„Cum sa vina Banicioiu, cand este un criminal? Este un criminal dovedit, nu are a veni decat ca sa fie audiat si apoi retinut, pe declaratiile facute atunci – ‘avem tot ce ne trebuie sa rezolvam totul in spitalele noastre’. In felul acesta a omorat oameni.

Banuiesc ca va fi adus cu mandat, daca intre timp nu fuge din tara. Este arestabil pe loc. Poate fi pe loc transformat in retinut”, a mai spus CTP.

Mai mult despre: ,

Comentarii: