Banner in Germania: Copiii vostri se vor RUGA la Allah sau vor MURI

externe

Musulmanii au atarnat un banner pe o autostrada din Germania, aproape de fabrica Mercedes, pe care scrie: „Copiii vostri se vor ruga la Allah sau vor mori”, anunta EVZ.

Cancelarul german Angela Merkel a facut apel joi la industria auto din Germania sa ofere oportunitati de angajare pentru imigranti, intr-un discurs sustinut la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA), relateaza DPA.

Merkel a subliniat in mod repetat importanta locurilor de munca pentru integrarea numarului fara precedent de imigranti in societatea germana. Germania se asteapta la aproape un milion de solicitanti de azil in acest an.

La inceputul acestei luni, directorul Porsche, Matthias Mueller, s-a implicat in dezbaterea ampla privind refugiatii din Germania.

„Pana la urma, suntem o parte din societate”, a declarat el pentru Sueddeutsche Zeitung, adaugand ca marile companii au responsabilitatea de a lupta impotriva rasismului.

Cancelarul Angela Merke a declarat recent ca Germania poate face fata unui aflux record de refugiati si migranti in acest an fara a creste taxele si fara a-si periclita obiectivul de a avea un buget echilibrat.

Un record de 104.460 de solicitanti de azil au intrat in cea mai mare economie a Europei in august.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: