Bannere uriase cu prietena Gabrielei Firea, Sandra Stoicescu, au impanzit Bucurestiul: „Doamna Firea, va submineaza iar statul paralel?”

news

Bannere uriase in care este promovata Alessandra Stoicescu au aparut in mai multe zone intens circulate din Bucuresti. Unul dintre ele se afla chiar in punctul zero al Capitalei, Piata Universitatii.

Relatia de prietenie dintre Firea si Stoicescu este de notorietate, cele doua apar foarte des impreuna la diferite evenimente publice. Prin aceste bannere, Stoicescu isi vinde serviciile de „public speaking si crisis management”.

stoicescu

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, are o reactie acida fata de bannerele vedetei Antena 3.

„Trustul lui Voiculescu are ditamai reclama in mijlocul Bucurestiului. Doamna Firea nu era doamna din imagine bursiera Soros sau iara va submineaza statul paralel? Si nu va suparati dar cat costa chestia asta? Sunt sigur ca puteti umple tot locul cu minunatii si mai mari. Unele ca de Pasti asa cu domnul Ciuvica, Badea, Gadea si de ce nu cu domnul Voiculescu ca sunt doar colegii dvs si fara ei greu face partidul fata luptei cu dusmanii”, a scris Nicolae pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: