Barbati INARMATI, imbracati in negru, ii impiedica pe refugiati sa ajunga de pe mare in Grecia – VIDEO

news

Reporterii postului american CBS au reusit sa surprinda un incident ingrijorator. Barbati inarmati s-au apropiat periculos de mult cu o ambarcatiune cu motor de o barca plina cu refugiati care plutea pe mare. Se pare ca acestia erau angajati ai Garzii de Coasta din Grecia si i-au amenintat cu moartea pe migrantii sirieni.

Operatorul CBS a surprins exact momentul in care un vas se apropie cu viteza de una dintre barcile pline ochi cu barbati, femei si copii care incercau sa treaca marea spre Europa. Ambarcatiunea nu purta insemnele niciunei institutii, iar sirienii le-au povestit reporterilor ca pe ea se aflau cinci barbati imbracati in negru care au indreptat amenintator spre ei armele. Dupa ce au semanat teroare printre cei aflati in barca, cei cinci au turat motorul ambarcatiunii si au plecat mai departe, lasand in urma lor zeci de oameni speriati de moarte in mijlocul marii.

Reporterii au contactat garzile de coasta grecesti, insa reprezentatii acestora nu au confirmat faptul ca angajati de-ai lor ar fi fost implicati intr-o actiune de intimidare, dar nici nu au negat acest lucru. Peste doua mii de oameni s-au inecat numai anul acesta in incercare lor de a trece marea cu barca spre Europa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: