Barbatul care a ucis trei persoane la Universitatea Nevada din Vegas ar fi fost un profesor care aplicase recent fara succes pentru un loc de munca la UNLV

externe

Barbatul inarmat care a ucis trei persoane si a ranit grav o a patra inainte de a muri intr-un schimb de focuri cu politia in campusul Universitatii Nevada din Las Vegas, era un profesor care isi cautase fara succes un loc de munca la scoala, a declarat un oficial pentru AP.

Barbatul ar fi lucrat inainte la Universitatea Carolina de Est din statul Carolina de Nord, a spus oficialul, care a vorbit sub conditia anonimatului.

Un alt oficial l-a identificat pe suspect ca fiind Anthony Polito, in varsta de 67 de ani. Anchetatorii au perchezitionat un apartament din Henderson, Nevada, miercuri seara, ca parte a investigatiei, si au recuperat mai multe dispozitive electronice, inclusiv telefonul mobil al lui Polito, a spus oficialul de asemenea sub conditia anonimatului.

Atacul a ingrozit orasul care a experimentat cel mai mortal atac din istoria moderna a SUA in octombrie 2017, cand un barbat inarmat a ucis 60 de persoane si a ranit peste 400 dupa ce a deschis focul de la fereastra unei camere a cazinoului Mandalay Bay de pe Las Vegas Strip.

Barbatul inarmat a deschis focul la etajul al patrulea al cladirii care gazduieste Lee Business School de la UNLV, apoi a mers la alte cateva etaje inainte de a fi ucis intr-un schimb de focuri cu doi detectivi din cadrul politiei universitatii.

Nu se stie exact cati dintre cei 30.000 de studenti ai scolii se aflau in campus.

Politia nu a identificat imediat nici victimele si nici motivul atacatorului. De asemenea, nu au spus ce fel de arma a fost folosita, desi unii martori au raportat ca au auzit pana la 20 de focuri trase.

Cursurile universitatii au fost anulate pana vineri, iar meciul de baschet al UNLV de la Universitatea din Dayton, Ohio, a fost de asemenea anulat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: