politica

Barbatul Dianei Sosoaca da din casa: „Luis Lazarus o numeste pe sotia mea vaca de muls!”

Scandalul dintre Silvestru si Diana Sosoaca este departe de a fi incheiat, cei doi razboindu-se in continuare, dupa ce barbatul a fost exclus din partidul condus de sotia sa. Barbatul afirma ca aceasta ar fi „prizonier psihic” si il acuza pe fostul prezentator TV Luis Lazarus ca ar influenta-o negativ.

„Luis Lazarus tot ce face si zice e impotriva mea, fiind unul dintre cei mai importanti consilieri ai Dianei. Emisiunile lui sunt monetizate, au reclame, cum sa nu ia bani? Tot ce se pune pe YouTube se plateste, asta se poate vedea in cateva secunde, orice om poate vedea ca minte.

El face foarte multe mii de euro pe luna. El cu Diana are o relatie interesata. Diana este prizonier psihic. Eu m-am desprins total de el. Daca el e suparat intr-o seara, a doua zi Diana e in depresie. El si cu inca vreo doua persoane din partid au influenta foarte mare asupra Dianei.

Lazarus este cel care o numeste vaca de muls, in spate asa se discuta. Doar in fata camerelor e prietenie mare intre ei. Eu tot ce spun imi asum, am probe.

Pe mine ma deranjeaza ca o supraexpune. Si daca ceva omoara un om politic nu e lipsa de expunere, ci supraexpunerea. In felul asta o decredibilizeaza, ii face mult rau.

Intre mine si partidul SOS Romania, gruparea care a capturat-o pe Diana, este un razboi mediatic. Oamenii aia m-au indepartat prin Diana, razboiul e total.Acasa nu se mai putea sta de vorba cu ea. Eu faceam enorm de multe lucruri, dar pentru ea nu contau. Nu avea niciun respect fata de sot. Lazarus daca ar fi sincer cu el insusi si cu publicul lui ar spune adevarul, ca Diana ma calca efectiv in picioare in public, iar acasa era macel”, a declarat Silvestru Sosoaca, citat de Realitatea TV.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

4 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

3 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

5 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

5 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

6 ore ago