Barna, despre Guvernul Ciolos: „E nevoie de un Guvern de comando. Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio sansa in fata armatei lui Xerxes”

politica

Vicepresedintele USR Dan Barna a comentat plastic demersul partidului sau de a forma singur guvernul desi nu are sustinere in Parlament. ”Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio sansa in fata armatei lui Xerxes, dar faptul ca ei au stat acolo in trecatoare si au murit luptand pentru cetatea lor a facut sa fie respectati si sa arate ca se poate”, a spus Barna. 

”Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio sansa in fata armatei lui Xerxes, dar faptul ca ei au stat acolo in trecatoare si au murit luptand pentru cetatea lor a facut sa fie respectati si sa arate ca se poate. Daca si noi ne punem palma la spinare, Romania nu mai are nicio sansa. USR maine arata exact asta – capacitatea si caracterul de a infrunta aceasta criza”, a declarat Barna la B1 TV.

”In Romania mor zilnic sute de oameni. E nevoie de un Guvern de comando, USR propune exact asta. Dacian Ciolos si USR propun un Guvern de comando care-si asuma aceasta criza si masurile care trebuie luate.

Ideea ca se rezolva de la sine…uite ca nu se rezolva (…) Astazi trebuie luate niste masuri pentru ca in perioada urmatoare situatia sa se amelioreze. Altfel, ideea ca se rezolva doar cu cimitirul, este toxica si criminala pentru Romania”, a adaugat Barna.

Acesta a adaugat ca ”scenariul cu Florin Citu premier sustinut de USR nu exista”.

Mai mult despre:

Comentarii: