Barna, repros fara invective la adresa lui Citu: „Ati distrus o coalitie cu un capital urias de incredere. Ati fi putut fi premierul acela reformator de care tara aceasta are disperata nevoie”

politica

Fostul vicepremier USR Dan Barna i-a transmis, marti, la dezbaterea motiunii de cenzura, lui Florin Citu ca „ati distrus o coalitie cu un capital urias de incredere si speranta ca am putea scapa mai repede de pandemie”. 

„Domnule prim-mnistru, ati fi putut fi premierul acela reformator de care tara aceasta are disperata nevoie, dar ati preferat sa va luati rolul de franarul programului de guvernare care trebuia sa ne scoata din criza. Si da, ati fi putut fi eroul luptei cu pandemia, dar ati preferat acesta iresponsabilitate relaxata in care pe parcursul intregii veri le-ati explicat romanilor ca valul 4 nu ne priveste.

Ati dat grav de gard campania de vaccinare, ati organizat congres cu 5.000 de oameni”, a spus Barna.

„Ati distrus o coalitie cu un capital urias de incredere si speranta ca am putea scapa mai repede de pandemie. Ati avut totul la dispozitie, voturile oamenilor, buna noastra credinta si mandatul de a apune tara pe decizia cea buna.

In miercurea aceea, si sunt sigur ca va amintiti domnule premier, in care ati decis sa aruncati in aer stabilitatea tarii, sa aruncati in aer coalitia, eu v-am spus ca aici vom ajunge, ca nu putem ajunge decat aici, la acest moment. Si da, noi ne respectam cuvantul pe care l-am dat atunci, suntem aici si vom respecta acea motiune de cenzura.

Dupa 30 de ani de multi Lex Luthor, si Joker, si zmei, si spani, chiar ati fi putut Superman, dar ati ales sa fiti doar un oarecare banal Florin Citu”, a incheiat Barna.

Mai mult despre: ,

Comentarii: