Baron PSD, de acord cu gratierea lui Liviu Dragnea daca PSD castiga Presedintia Romaniei

politica

Dumitru Buzatu, Corneliu Bichinet, inchisoare, balet, limba chineza

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, afirma ca el este de acord cu gratierea lui Liviu Dragnea in cazul in care PSD va castiga Presedintia Romaniei.

Intrebata daca, in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, prim-ministrul Dancila a raspuns, luni: „Doamne fereste!”. Dumitru Buzatu este de alta parere.

„Eu inteleg foarte bine genul acesta de intrebari-incuietoare care se pun unui candidat la Presedintie aflat in situatia aceasta de presedinte al PSD succesor al dlui Dragnea si nu vreau eu sa comentez acum incercarile acestea de a evita un raspuns direct – pentru ca probabil n-a avut in vedere o asemenea intrebare, nu s-a gandit nicio clipa la lucrul acesta si a incercat sa dea o explicatie cat de cat convingatoare -, dar eu, daca as fi in locul domniei sale si as fi candidat, eu v-as fi spus direct ca eu l-as gratia”, a spus liderul PSD Vaslui la Digi24.

Intrebat daca Viorica Dancila a dat un raspuns nesatisfacator din punctul sau de vedere, Dumitru Buzatu a spus: „Nu e vorba daca este satisfacator, e un raspuns ca orice raspuns, raspunsul pe care il da doamna Dancila, eu nu stau acum sa raspund, ci imi spun o parere despre problema in sine”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: