Baroneasa Firea nu accepta critici. Nicusor Dan a fost dat afara de bodyguarzii Gabrielei Firea din sedinta Consiliului General al Capitalei – Video

news

Deputatul Nicusor Dan a fost dat afara, miercuri, din sala de sedinte a Consiliului General a Municipiului Bucuresti, fiind acuzat ca a intrerupt sedinta, in momentul in cae a vrut sa ia cuvantul pe un proiect.

Presedintele sedintei CGMB, Orlando Culea, le-a cerut, miercuri, poltistilor locali sa-l dea afara din sala de sedinte pe deputatul Nicusor Dan.

„Senatorii si deputatii au dreptul sa participe la sedintele de consiliu judetean sau local sa spuna ce doresc. Am facut o cerere acum doua zile, am depus-o la registratura si am vrut sa iau cuvantul, asa cum legea imi permite. Presedintele de sedinta spune ca regulamentul CGMB este mai important decat legea, ceea ce este o aberatie juridica”, a declarat Nicusor Dan, citat de Mediafax.

Potrivit lui Nicusor Dan, bulevardul Berzei – Buzesti nu ar avea nici azi procesul verbal de receptie.

„Printr-un proiect de e ordinea de zi se transfera de la PMB catre Adminstratia Strazilor o lucrare care nu a fost niciodata receptionata de primarie, tocmai pentru ca exista o serie de neregularitati, nu exista un proces verbal de receptie. Ca sa existe un proces verbal de receptie, trebuie sa vina Inspectoratul de Stat in Constructii sa constate ca totul este conform cu autorizatia”, a mai declarat Nicusor Dan.

Reprezentantii PMB au transmis ca afirmatiile deputatului pe acest subiect sunt false, existand un proces de receptie.

Nicusor Dan a declarat ca va face plangere penala impotriva pesedintelui de sedinta, Orlando Culea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: