Baroneasa Olguta, nervoasa ca Orban i-a incalcat teritoriul: „Au venit sa isi faca megacampanie cu ce au inceput Guvernul PSD si mult hulitul de ei Dragnea”

politica

Lia Olguta Vasilescu, sefa PSD Craiova si nevasta sefului PSD Dolj, Claudiu Manda, este foarte iritata ca premierul Ludoviv Orban a venit vineri in judetul Dolj intr-o vizita de lucru. Ea sustine ca Orban s-a laudat cu proiecte incepute de PSD si de Liviu Dragnea.

„Ludovic Orban a fost, azi, la Craiova, ca arate ce proiecte importante i-a lasat guvernarea PSD: conducta de gaze care porneste de la Craiova si care ajunsese deja in Segarcea cand am plecat noi de la guvernare si Drumul Expres Craiova – Pitesti pe care noi l-am lasat in stadiul pe care il vedeti in fotografiile de mai jos, atunci cand am parasit guvernarea. Pozele din santiere sunt realizate in perioada 21 octombrie – 7 noiembrie 2019 si le regasiti si in postarile mele de atunci. Tot in imaginile de mai jos apar si Orban cu ‘SPP-istul’ lui inalt ca bradul care se da candidat la primaria Craiovei, mandri nevoie mare de realizarile PSD-iste, azi, la locul faptelor, dar si un comunicat al unei asociatii care monitorizeaza lucrarile de infrastructura si care avertiza ca, in proiectul de buget lansat de Guvernul Orban, la inceputul acestui an, Drumul Expres Craiova Pitesti era dramatic subfinantat.

Nu o spunea PeeeeSeeeeDeee, ci in ONG apropiat de partidele de dreapta. Trecand peste penibilul situatiei ca au venit sa isi faca megacampanie cu ce au inceput Guvernul PSD si mult hulitul de ei Dragnea, ramane totusi o intrebare logica de pus: Guvernarea voastra, a PNL, a lansat vreun proiect de investitii pentru judetul Dolj, macar unul mititel de tot, dar pe care sa fie si semnatura voastra sau veniti sa va laudati tot cu ce am produs noi, desi guvernati deja de aproape un an? Ca sa nu mai spun ca daca ramaneam la guvernare noi, doua tronsoane de drum ar fi fost deja finalizate…”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Premierul Orban a vizitat vineri fabrica de avioane de la Craiova si mai multe alte obiective locale.

Prezent la inaugurarea tronsonului de conducta de gaz Craiova- Segarcea, aferent etapei I din conducta de transport Craiova-Segarcea-Calafat, Orban a subliniat ca gazoductul Ungheni- Chisinau este „o investitie de suflet” a Romaniei.

„Sunt investitii extrem de importante. Unele care au fost finalizate, cum este o investitie de suflet a Romaniei, si anume gazoductul Ungheni-Chisinau, care a fost finalizat si pentru care il felicit pe domnul director general Sterian (n.r.- Ion Sterian) si in acelasi timp atrag atentia autoritatilor vremelnice din Republica Moldova sa nu incerce sa politizeze acest subiect. Este o investitie facuta de statul roman, prin intermediul unei companii a statului roman, o investitie care a fost finantata de noi si care urmareste sa ofere locuitorilor Basarabiei o sursa alternativa de alimentare cu gaz natural”, a afirmat Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: