Baronii din judete se inghesuie sa-si spele pacatele cu finantari pentru Catedrala Neamului. Banii pleaca tot buzunarele noastre

news

Consilierii judeteni din Timis au aprobat din fonduri de la bugetul judetului alocarea unei finantari pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Propunerea a fost facuta de consilierul judetean al UNPR Titu Bojin, fost primar, care a mai alocat bani pentru lacasul de cult.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra (PSD) a declarat, la finalul sedintei de plen de luni, de la CJ Timis, ca suma de 100.000 de lei a fost alocata cultului ortodox, pentru Catedrala Mantuirii Neamului care se construieste la Bucuresti.

„Am suplimentat suma alocata cultelor, de la doua milioane de lei, la 2.100.000 lei. Dar conform regulamentului CJT privind acordarea sumelor pentru culte si conform legii, vom acorda sumele cultelor, iar cultele vor decide directionarea sumelor mai departe. Suma de 100.000 de lei merge la cult, care mai departe hotaraste si va veni cu un dosar de decont conform legii”, a declarat Calin Dobran, conforme News.ro.

Propunerea ca aceasta suma sa ajunga la Catedrala Mantuirii Neamului a fost facuta de consilierul judetean al UNPR Titu Bojin. Acesta, in mandatul trecut, cand ocupa functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis, a alocat si el, in anul 2014, suma de 100.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Bojin spunea atunci ca nu a putut aloca suma solicitata de Patriarhie, de 300.000 de lei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre:


loading...

Comentarii: