Baronii PSD incep campania pentru turul doi: „Iohannis a avut o atitudine nepoliticoasa cu doamna Dancila si insultatoare la adresa membrilor PSD”

politica

Baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, l-a atacat violent, marti, pe Klaus Iohannis pentru ca refuza sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila.

„Seful statului a avut o atitudine nepoliticoasa cu doamna Dancila si insultatoare la adresa membrilor PSD.

Iohannis are o activitate propagandistica, nu una executiva, care sa adica rezultate romanilor. Rezultatele se datoreaza guvernului, condus de Viorica Dancila”, a declarat Buzatu la Digi24.

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, luni noapte, la Digi24 ca presedintele Iohannis nu are ce sa discute cu Viorica Dancila, in cadrul unei dezbateri, intrucat ar „legitima un partid care a facut toate eforturile pentru a zdrobi Romania”.

„Dancila este subiectul unor glume, ce sa discute cu presedintele Romaniei? Nu stirbim exercitiul democratic, acesta inseamna votul. Noi am organizat perfect aceste alegeri, au fost cele mai putine evenimente din 1990 pana astazi, in diaspora s-a votat cum nu am crezut va se poate intampla.

Cutuma (privind dezbaterea intre contracandidatii la Presedintie – n.red.) era intre oameni care puteau purta un dialog. Ce dialog sa poarte cu Dancila, o legitimeaza. Legitimeaza un partid care a facut toate eforturile pentru a zdrobi Romania si nici macar nu si-a cerut scuze. PSD nu sa reformat, are un continuare aceleasi apucaturi.

Sunt oameni care nu inteleg ca aceasta doamna a ajuns intamplator in fruntea guvernului, faptul ca a ajuns in turul doi este o rusine pentru democratia romaneasca”, a declarat Rares Bogdan la Digi24.

Rares Bogdan a adaugat ca Iohannis se va intalni atat cu cetateni cat si cu jurnalisti in cadrul unui turneu electoral pe care il va face in urmatoarea perioada in mai multe judete. „Klaus Iohannis va raspunde la intrebarile jurnalistilor”, a subliniat Rares Bogdan.

Seful de campanie al PNL pentru alegerile prezidentiale, Dan Motreanu, a declarat luni seara, dupa o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, ca nu ar fi oportuna o dezbatere cu Viorica Dancila, in asteptarea turului secund din 24 noiembrie.

„Rezultate foarte bune si unde mai avem de muncit. Am facut o analiza privind strategia de campanie pentru urmatoarele doua saptamani. Pentru noi este foarte clar ca nu trebuie sa aiba loc dezbateri in turul al doilea, pentru ca din punctul nostru de vedere, democratia inseamna in primul rand intalnirea cu cetateanul. Mergem pe intalniri cu cetatenii. Din momentul cand va incepe campania vom avea intalniri cu organizatiile si cetatenii. Vom face si mitinguri. Nu cred ca vom avea mitinguri in Bucuresti. Preferam mai degraba mitinguri in judetele tarii”, a afirmat Dan Motreanu, la finalul intalnirii liberalilor cu Klaus Iohannis, luni seara la sediul PNL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: