Baronii PSD isi arata muschii, afirma ca nimic nu se schimba dupa condamnarea sefului: „Stati linistiti, nu se va reedita episodul Ciolos”

politica

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, pentru Agerpres ca nu este posibila o cadere a Guvernului sau o schimbare a majoritatii parlamentare din cauza condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD Vaslui sustine ca nu exista posibilitatea sa asistam la o „reeditare a episodului Ciolos”.

„Ii invit pe cei care cred ca se va reedita episodul Ciolos sa stea linistiti, nu se va reedita”, a precizat Buzatu.

El a spus ca nu poate comenta hotararea judecatorilor in cazul lui Dragnea, ci doar sa ia nota despre aceasta decizie si l-a asigurat de sprijin pe liderul PSD.

„Sunt convins ca cei care sunt implicati nu vor sta cu mainile in san si vor face totul pentru a se apara in continuare. Foarte multi se asteapta ca aceasta decizie sa schimbe soarta majoritatii parlamentare sau sa duca la caderea Guvernului, dar asta nu se va intampla. Voi face tot posibilul pentru mentinerea ordinii normale si statutare in partid. Suntem alaturi de presedintele partidului. Orice decizie va trebui sa fie rezultatul unei discutii in interiorul partidului, uzand de mijloacele statutare”, a mai spus Buzatu.

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este definitiva.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: