Baronii PSD isi ascut cutitele: “Da! Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de la conducerea Camerei Deputatilor!”

politica

Vicepresedintele PSD Dambovita Fanut Costea a afirmat la un post local de televiziune ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor.

“Da! Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de la conducerea Camerei Deputatilor! In ceea ce priveste functia de presedinte al Partidului Social Democrat, problema ar trebui transata la Congresul partidului, de anul viitor, in forul statutar”, a marturisit Fanut Costea, la Columna TV, la emisiunea Riposta, scrie ripostapenet.ro, citata de news.ro.

PSD Dambovita este condus de Adrian Tutuianu, care a fost fortat de Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de ministru al Apararii.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost pus sub urmarire penala de DNA sub acuzatiile de constituire a unui grup infractional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul, intr-un dosar in care sunt urmarite penal alte opt persoane, intre care reprezentanti ai firmei Tel Drum. Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a initiat un grup infractional organizat care actioneaza si in prezent si din care au facut si fac parte functionari ai institutiilor din administratia publica si persoane din mediul de afaceri.

Liviu Dragnea a declarat luni ca punerea sa sub acuzare de catre DNA si zvonul potrivit caruia mai multor lideri social-democrati le vor fi deschise dosare penale in perioada urmatoare este un atac virulent, miza fiind preluarea PSD.

”Din pacate am auzit si eu zvonul asta (ca mai multor lideri PSD li se pregatesc dosare penale – n. red.) si, cu toata seriozitatea, pentru mine si pentru multi colegi de-ai mei, aproape pentru toti, nu mai este un secret: este un atac violent, miza fiind preluarea PSD”, a sustinut Liviu Dragnea.

Foto: Inquam Photos/George Calin

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: