Baronul Buzatu a cazut si si-a rupt mana. Impreuna cu 40 de primari PSD a facut manifestatie anti-Citu in Vaslui – Video

politica

Presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), si-a rupt mana in circumstante pe care nu a vrut sa le dezvaluie. Cu mana rupta si cu vreo 40 de primari PSD, el a fortat o intalnire cu premierul Citu, care venise in Vaslui sa participe la alegerile interne din organizatia PNL. Insa Citu i-a transmis sa vina la Guvern.

„Dorim sa-l vedem pe premier si daca e posibil, sa-i inmanam cateva documente legate de nevoile administratiei publice locale din judetul Vaslui, la care a facut referire de cateva ori. Am convocat astazi o intalnire a primarilor de toate culorile politice, pentru a discuta aspecte legate de trecerea celor sase luni de executie bugetara si nevoia unei rectificari, sigur, in limita posibilitatilor in care gestiunea actualului Guvern o ofera, dar in mod cert avem nevoie de aceste lucruri si mai ales avem nevoie ca premierul Romaniei sa cunoasca dorintele noastre, pentru ca nu si-a manifestat dorinta de a sta de vorba cu noi. E un lucru nemaiintalnit sa vii intr-un judet si sa nu doresti sa discuti macar zece minute cu reprezentantii administratiilor publice locale de nivel comunal, orasenesc, municipal sau cu cei ai Consiliului Judetean”, a declarat presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Intrebat ce a patit la mana, Buzatu a raspuns: „O mica operatie”.

Citeste si: Antena 3 l-a scos rapid din emisie. Baronul PSD Dumitru Buzatu comenteaza mort de beat protestele din Bucuresti – Video

Premierul nu a dorit sa stea de vorba cu alesii PSD, transmitandu-le acestora sa vina sa discute cu el despre orice problema la Guvern.

„Ii astept oricand, oriunde, ii astept sa vorbim la Guvern daca au nevoie. Eu sunt deschis sa discut cu primarii de la toate partidele. Aici este vorba de investitii pentru comunitati. Daca exista proiecte pe care le sustin si vor sa discutam la Guvern, cu mare placere ii astept.

(…) A fost un buget la inceputul anului, chiar si anul trecut cand eram la guvernare, tin minte ca a fost un amendament facut in Parlament de PSD, pe care nu l-am contestat, in care se dadeau bani catre consiliile judetene si cea mai mare suma ajungea la Vaslui, nu am acum cifra. In acelasi timp, daca sunt proiecte neterminate desi la Vaslui, din ce tin eu minte, in ultimii opt ani de zile PSD a fost la guvernare, ar trebui sa se uite pentru problemele pe care nu le-au rezolvat pana acum si acolo. Dar eu sunt deschis sa discut, ii astept la Guvern”, a mentionat Citu, citat de Agerpres.

Dumitru Buzatu a spus ca nu i s-a parut normal ca premierul i-a ignorat pe membrii delegatiei, dar si-a manifestat speranta ca premierul va trata cu seriozitate problemele mentionate in memoriile transmise.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: