Baronul Buzatu, furios pe acuzatiile Ecaterinei Andronescu la adresa lui Dragnea: „Ii denigreaza pe cei care muncesc”

politica

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat marti, pentru Agerpres, ca recentele afirmatii ale Ecaterinei Andronescu, care a solicitat demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului, nu fac bine PSD, ci „servesc opozantilor si detractorilor partidului.

„Doamna Ecaterina Andronescu este un personaj de referinta in istoria PSD, care a indeplinit diverse sarcini, care a fost ministru in guvernele PSD si care a avut o conduita exemplara pentru noi, membrii de partid. Poate acum, dupa atatia ani de experienta ar trebui sa evite astfel de declaratii care servesc opozantilor si detractorilor nostri”, a mentionat Dumitru Buzatu.

El a declarat ca in aceasta perioada trebuie sa se remarce efectul pozitiv al guvernarilor PSD asupra majoritatii populatiei si nu sa fie facute astfel de declaratii care fac rau partidului.

„Atuurile PSD sunt ca a reusit sa creeze stabilitate economica si sociala si ca are o permanenta preocupare pentru ca oamenii sa-si gaseasca de lucru pe piata muncii din Romania. De aceea, nu exista niciun temei – si sper ca lucrurile pe care sa le spun sa ajunga si la doamna Ecaterina Andronescu – ca dumneaei sa-i denigreze pe cei care muncesc. Nu e normal sa critici un guvern doar pentru faptul ca tu nu faci parte din acel guvern. Eu sper ca doamna Andronescu, al carei prestigiu ca profesionist si om politic e de necontestat, sa revina asupra acestor analize si nu ma indoiesc ca are capacitatea de a recunoaste cand greseste”, a mai spus liderul PSD Vaslui.

Senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu a solicitat, marti, liderului formatiunii, Liviu Dragnea, sa faca un pas in spate „pentru binele Romaniei si al PSD”, precizand ca partidul trebuie sa vina in cel mai scurt timp „cu un prim-ministru si un guvern PSD de super profesionisti”.

„Este momentul sa ne trezim si sa luam in serios responsabilitatea majora pe care ne-a incredintat-o poporul: sa guvernam tara. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi, cei din PSD, trebuie sa facem urgent doua lucruri: 1. Sa venim in cel mai scurt timp cu un prim-ministru si un guvern PSD de super profesionisti si sa guvernam tara, iar partidul are suficienti specialisti pentru un asemenea guvern. 2. Pentru binele Romaniei si pentru binele PSD, presedintele partidului trebuie sa faca un pas in spate, sa dea dovada de responsabilitate si maturitate si sa faca un act de mare curaj si demnitate politica si sa se retraga din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le stim cu totii si nu le voi expune acum. Daca lucrurile acestea nu se vor intampla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru”, a afirmat Andronescu, marti, intr-o postare pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: