Baronul Buzatu, mandru de macelul pus la cale de Dragnea: „Sunt pasionat de vanatoare, nu am niciun motiv sa nu ma duc”

actualitate

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, sambata, ca a fost la multe partide de vanatoare, nu doar la cea in care apare filmat alaturi de sefii de la Tel Drum. „Daca ma invita cineva, ma duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vanatoare”, a spus Buzatu.

„Am fost la multe partide de vanatoare si nu am niciun motiv sa nu ma duc. Sunt pasionat de treaba asta, am autorizatie. Nu stiu daca erau directori Tel Drum acolo, eu nu intreb cine e acolo, daca ma invita cineva, ma duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vanatoare. Nu stiu despre ce este vorba”, a declarat, pentru Mediafax, Dumitru Buzatu.

Acesta a mai spus ca in afara de informatiile din presa, nu nu stie nimic despre Tel Drum si nici nu ii cunoaste pe sefi.

„Nu am avut nicio legatura, aici unde sunt eu nu s-a prezentat niciodata Teldrum ca societatea la vreo lucrare, deci nu aveam de unde sa stiu. Nu stiu, daca as sti cine sunt cei de acolo, poate as putea sa va spun ceva, dar eu cunosteam un coleg, doi. Daca ma invita Nicolae Badalau sau Oprisan, ii cunosteam. La o partida de vanatoare pot sa fie 15-20-30-40 de oameni. Am fost de cateva ori la partide din acestea invitat, la unele a fost, la unele nu a fost (Liviu Dragnea – n.r.). Nu eram invitatul domnului Dragnea, poate m-a invitat Nicolae Badalau sau un alt coleg. Asta a fost ocazia cu care eu am participat”, a mai spus Buzatu.

Marian Oprisan, reactie la filmul vanatorii alaturi de Dragnea: ‘E o chestie privata, ce treaba am eu? Eu am participat la zeci de partide de vanatoare’

Rise Project a publicat, sambata, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vanatoare ale sefilor Tel Drum. Intr-un video, realizat dupa o partida de vanatoare, apare Liviu Dragnea alaturi de mai multi lideri PSD.

Liviu Dragnea, Marian Oprisan, Petru Fratean, Constantin Nita, Adrian Tutuianu, Dan Nica, Nicusor Constantinecu, Dumitru Buzatu, Paul Stanescu, Ioan Mang, sunt cativa dintre cei care apar in filmuletul publicat de Rise Project de la o partida de vanatoare.

In alte fotografii apar, cu vanatul, Petre Pitis, director general Tel Drum, Mircea Visan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: