Baronul de Olt Paul Stanescu: „Transilvanenii iubesc PSD-ul”. Declaratie dupa ce alt baron PSD a fost reales in unanimitate in fruntea organizatiei pe care o conduce de 15 ani

politica

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a sustinut sambata la Bistrita Nasaud ca „transilvanenii iubesc Partidul Social Democrat”.

„Sunt convins ca putem sa castigam alegerile in aproape toate judetele tarii. Eu cred ca judetul Bistrita va fi un judet fruntas, va fi un model pentru multe organizatii din tara si mai ales din Transilvania. Eu nu cred ca transilvanenii au ceva impotriva PSD, din contra, eu cred ca iubesc PSD”, a sustinut Stanescu.

Stanescu si Marcel Ciolacu au fost prezenti la alegerile pentru presedintia filialei judetene a PSD, unde baronul Radu Moldovan a fost reales fara probleme, in unanimitate, ca presedinte al organizatiei. El ocupa aceasta functie de 15 ani.

„Ma bucur foarte mult ca am primit increderea colegilor mei pentru inca un mandat, voi face tot ceea ce am facut pana acum. Toti colegii vom face lucruri bune pentru comunitatea pe care noi o reprezentam”, a declarat Radu Moldovan.

Comentarii: