Baronul Oprisan: „Si eu tin la piciorul lui Ponta, mi-e DRAG”

news

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca, daca ar fi fost in locul lui Victor Ponta, s-ar fi intors mai repede in tara, „mi-as fi riscat piciorul”. Insa, el intelege ca premierul nu vrea sa-si riste sanatatea.

„Am vorbit cu Victor Ponta. Sigur, Victor Ponta are perfecta dreptate in acest moment. Daca eu as fi fost prim-ministru, m-as fi intors imediat. Mi-as fi riscat piciorul. Victor Ponta nu vrea sa-si riste sanatatea din acest punct de vedere si are dreptate. Si eu tin la piciorul lui, stiti foarte bine ca mi-e drag din acest punct de vedere. Puterea PSD sta in suma liderilor de valoare, de la nivel local si central”, a spus Oprisan, luni, aflat la sediul PSD.

Conform Mediafax, el a adaugat ca nu exista „o tulburare” in PSD in lipsa lui Victor Ponta, dar e nevoie de revenirea acestuia in tara ca lucrurile sa mearga perfect.

Joi seara, Oprisan declara ca premierul Victor Ponta trebuie sa se intoarca de urgenta in tara si sa spuna clar ce are de gand sa faca, deoarece „lucrurile nu merg bine pentru partid si guvernare”.

Si coordonatorul PSD, Liviu Dragnea, spunea, miercuri, ca in partid exista ”o stare de dezorientare in organizatii” si ca ar fi bine ca Victor Ponta ”sa incerce sa faca un efort, chiar dureros” sa se intoarca.

Duminica, premierul Victor Ponta, aflat in Turcia unde se recupereaza dupa operatia la genunchi, a declarat ca va reveni in tara, „pe picioare, nu in scaun cu rotile sau carje”, in maximum doua saptamani, interval in care medicii i-au transmis ca nu poate pune piciorul jos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: