Baronul Stanescu darama Guvernul pentru a demonstra primarilor PSD ca nu are blaturi cu PNL: „Ne vom bate sa-i aparam pe toti alesii locali si membrii partidului de aceasta guvernare aberanta”

politica

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, a anuntat vineri ca PSD va depune motiunea de cenzura si ca aceasta „va trece suta la suta”. Stanescu a fost acuzat de mai multe voci din interiorul PSD ca are „blat”cu PNL. In PSD urmeaza sa aiba loc in curand congresul in care va fi aleasa conducerea partidului.

„Depunem motiunea de cenzura si aceasta va trece suta la suta. Toti primarii PSD ne transmit aceleasi mesaje din partea romanilor: Guvernul Orban este o catastrofa pentru tara! Liberalii sunt speriati de motiunea de cenzura si incearca sa se convinga singuri ca n-o vom depune. Le dau o veste trista: teama lor este justificata. Lucram deja motiunea de cenzura, o depunem si va asigur ca vom trimite Guvernul Orban acasa pentru ca si-a batut joc de romani si de autoritatile locale pe care a lasat tot greul crizei COVID-19.

Am aratat in Parlament, la rectificarea bugetara, ca stim sa facem dreptate primariilor si consiliilor judetene, alocand fondurile ce acopera cheltuielile facute in pandemie. Ne vom bate sa-i aparam pe toti alesii locali si membrii partidului de aceasta guvernare aberanta, care a esuat in a-i proteja pe romani impotriva coronavirusului, dar spune ca vina este a PSD. De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipa care chiar munceste, nu chefuieste in sediul Guvernului!”, a declarat Paul Stanescu.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat recent ca „actuala conducere executiva ‘interimara’ a PSD este dezastruoasa pentru tara” si ca Ciolacu si Stanescu sunt trasi de „sfori”.

„Am afirmat si am (si) demonstrat intotdeauna ca, in plan economic, sunt si voi fi un #liberal convins, iar in ceea ce priveste masurile destinate cetatenilor acestei tari, sunt si voi fi mereu un #socialist adevarat. E si motivul pentru care am ales sa fiu membru PSD, caci din punctul meu de vedere, e singurul partid pentru oameni – un partid cu suflet‼️ … doar ca acum trebuie reinsufletit nitel!

Acestea sunt principalele motive pentru care nu pot fi de acord cu ideea ca PSD ar trebui sa ramana in opozitie, atat timp cat toti membrii PSD – si nu numai – suntem de acord ca actuala conducere executiva ‘interimara’ este dezastruoasa pentru tara‼️ Nu putem ramane in opozitie doar pentru a capitaliza – eventual – politic … PSD are capacitatea si profesionistii necesari pentru a conduce aceasta tara asa cum a mai facut-o de-a lungul vremii. Sunt acele guvernari cu care ne mandrim acum si care au adus bunastare romanilor, dar au si pus Romania pe harta lumii democratice si au adus-o in UE Acesta este PSD care imi da curajul de a-mi asuma orice fel de #lupta politica, atat timp cat consider ca pot contribui in vreun fel, oricat de putin, la bunastarea romanilor si la dezvoltarea Romaniei‼️

Daca inteleg sa imi asum functia de presedinte al PSD, inteleg sa-mi asum inclusiv #istoria sa, cu bune si cu rele, cu liderii, cu membrii, cu simpatizantii sai, cu greselile, dar mai ales, cu #reusitele care ii apartin si care au facut, la un moment dat, ca #Romaniasaconteze.

In toata activitatea mea am fost adeptul aprecierii prin rezultatele muncii depuse. La fel, consider ca este obligatoriu ca, in calitate de #presedinte al celui care trebuie sa ramana cel mai important partid politic din Romania zilelor noastre, activitatea ta sa poata fi apreciata prin prisma unor #rezultate vizibile, concrete si care sa se regaseasca in masuri menite sa imbunatateasca nivelul de trai al romanilor.

Eu am #curajul de a ma prezenta oricand in fata colegilor cu aceeasi dorinta si convingere ca Romania are nevoie de o altfel de politica sau de o politica altfel, o politica asumata, o politica a deciziilor, o politica ce nu se fundamenteaza pe intelegeri transpartinice, ci strict pe #interesul romanilor si al Romaniei!

De aceea, nu voi accepta niciodata sa fiu acel tip de politician care sa nu-si asume functia sau care sa prefere pozitia de mai vechi sau mai nou ‘manuitor al sforilor politice’. Prefer sa fiu acel politician ‘rebel’, in sensul in care imi permit sa fiu sincer si liber de orice ‘sfori’! Oare cati dintre colegii mei politicieni isi permit acest lucru?!”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: