Baronul Tutuianu anunta ca doar el va aduce la Bucuresti peste 20.000 de oameni. El vrea sa ii sfideze astfel pe protestatarii #rezist: „S-a creat undeva imaginea ca Piata Victoriei ar apartine numai anumitor manifestanti”

politica

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, anunta ca poate aduce la mitingul din Bucuresti peste 20 de mii de oameni.

„Eu cred ca la nivel simbolic, trebuie sa-l organizam tot in Piata Victoriei, pentru ca s-a creat undeva imaginea ca Piata Victoriei ar apartine numai anumitor manifestanti. Or lucrul acesta nu este adevarat”, a spus acesta intr-un interviu pentru RFI.

In Piata Victoriei este anuntat, in aceeasi zi, Marsul Bucharest Pride, la ora 17,30. Initial, PSD anuntase un miting pentru sustinerea familiei traditionale.

Reporter: Cui ii transmiteti acest mesaj?

Adrian Tutuianu: Romanilor, celor care ne-au votat, celor care nu ne-au votat. Este util ca din cand in cand sa aratam ca exista o zona de sustinere masiva pentru PSD si coalitia de guvernare.

Reporter: Nu e neobisnuit ca un partid aflat la guvernare sa faca un miting de sustinere a propriului Executiv, in conditiile in care se bazeaza pe o majoritate confortabila in Parlament?

Adrian Tutuianu: Noi nu suntem intr-o situatie de functionare normala a societatii romanesti. Avem in ultima perioada patru solicitari ale presedintelui Romaniei legate de o eventuala demisie a doamnei Dancila. De asemenea, avem un lucru care-i fara precedent, o plangere penala formulata pentru infractiuni de inalta tradare de catre liderul Opozitiei, domnul Ludovic Orban, o plangere care a fost caracterizata de foarte multa lume ca fiind hilara. De asemenea, avem incercarile acestea de rupere a PSD si de spargere a coalitiei de guvernare. Toate aceste lucruri necesita si un raspuns in plan parlamentar si lucrul acesta se va vedea la o eventuala motiune de cenzura, dar necesita si o reactie publica, care sa reafirme sustinerea noastra pentru coalitia de guvernare si pentru programul de guvernare aprobat de Parlament.

Reporter: Cati oameni vreti sa aduceti la mitingul PSD din Bucuresti?

Adrian Tutuianu: Eu am spus ca organizatia judeteana Dambovita pe care o conduc poate veni la Bucuresti cu peste 20 de mii de oameni. Dificultatea principala este de natura logistica, nu avem atatea mijloace de transport, care ne-ar fi necesare pentru deplasarea colegilor nostri. De aceea, s-a discutat si varianta organizarii de mitinguri in capitalele resedinta de judet.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: