Barosane! Vezi ca fiul tau da in vileag tot ce te-ai chinuit sa ascunzi

opinii

„Barosane”, i-a strigat un roman furios lui Valentin Dragnea cand acesta iesea de la meciul cu Rapid al echipei pe care o patroneaza. Adevaratul barosan este altul, iar acest text ii este adresat.

Barosane, vezi ca progenitura ta arata tututor tot ce tu te-ai chinuit sa pitesti. „Unde este bogatia mea, doamna? Unde e? Nu v-ati saturat de atatea minciuni?”, ai zbierat la o protestatara cand ieseai de la Parchetul General (link). Uite unde este, s-a vazut de sus din tribuna in care statea Valentin. Echipa aia de fotbal este hranita cu porcii pe care tu i-ai ingrasat din banii pe care tu i-ai furat de la copiii saraci.

Barosane, vezi ca odrasla ta umbla cu trei bodyguarzi in timp ce tu te dai atat de sarac incat nu-ti poti permite protectie impotriva asasinilor. „Nu am cu ce sa platesc o firma de securitate privata”, te-ai plans in bratele slugilor de la Antena 3 (link).

Barosane, vezi ca odrasla ta isi arata pe fata tot ce tu te chinui sa disimulezi. Ia uite ce figura ingamfata si gretoasa are, ia priveste ce mers si ce atitudine de vataf aterizat din sosete flausate direct in pantofi de patron are. „Am inteles ca si pantofii vreti sa stiti… ce pantofi sunt, ca sunt din bani publici. Cei mai ieftini: Otter. 200 si ceva, negri”, iti afisai tu modestia prefacuta nu demult (link).

Barosane, mai spune-ne o data: „Nu am furat nimic, nu am facut nicio infractiune de care sa imi fie frica” (link).

Mai mult despre: , ,

Comentarii: