Bascalia ieftina a lui Constantinescu de la ANPC dupa ce a facut reclama pensiunii Ferma Dacilor: „Am fost si la Notre-Dame, as vrea sa cred ca nu a ars din cauza ca am vizitat aceasta catedrala”

politica

Presedintele ANPC, Horia Constantinescu (PSD), a reactionat batjocoritor cand a fost intrebat daca ia in calcul sa demisioneze dupa ce a facut reclama pensiunii Ferma Dacilor, patronata de „prietenul meu” Cornel Dinicu.

„Nu trebuie sa raspund in niciun fel. Nu trebuie sa raspund absolut in niciun fel niciuneia dintre aceste acuzatii. Nu ma consider vinovat, repet, cu absolut nimic. Cred ca eventual ar putea fi luat in calcul…nu stiu, am fost si la Notre-Dame, de exemplu, si as vrea sa cred ca nu a ars din cauza ca am vizitat aceasta catedrala. Sunt situatii pe care as vrea, pastrand proportiile si amatorismul de cancan al unora dintre cei din presa, sa intelegem ca acolo au facut reclama foarte multi colegi, inclusiv de-ai dumneavoastra si nu cred ca ar trebui, in bloc, sa ne gandim la o parasire a teritoriului Romaniei, intr-o varianta de excomunicare, inclusiv religioasa”, a declarat Horia Constantinescu intr-o conferinta de presa.

„Am promovat un produs romanesc, nu structura de cazare, ci niste jumari”, a mai sustinut Horia Constantinescu.

„Nu demisia iau in calclul, sihastria la un moment dat ma gandesc, in virtutea celor intamplate, sa ma duc in varf de munte sa raman acolo”, a mai spus  batjocoritor Horia Constantinescu.

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, a intervenit si el, slugarnic, in ajutorul sefului: „Eu am incercat de cateva ori sa il chem la Athos impreuna cu mine, dar nu a vrut sa mearga, probabil ca sihastria vrea doar pe teritoriu national, nu vrea sa isi depaseasca limitele astea”.

Cum a facut reclama Horia Constantinescu pensiunii Ferma Dacilor

”Ferma Dacilor, idee romaneasca, produse romanesti, peisaje unice si oameni minunati. Pentru idiocrati si hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambitia si rezultatele merita promovate, o voi face, indiferent de discutiile de doi lei, lansate in spatiul public.

Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani. Cunosc acest proiect, inca din 2007, de cand era o simpla idee. Daca fiecare dintre noi s-ar gandi la produsele romanesti, macar jumatate din cat o fac producatorii, acestea ar avea o sansa mult mai mare, in fata celor straine.

Va pot spune, cu mana pe inima, ca jumari, ca aici, nu gasiti nicaieri, in lume. Branzeturile sunt productie proprie, ca de altfel 99 la suta dintre produse. Aceasta reclama este in schimbul prieteniei, recunoasterii meritelor si faptului ca prietenul meu pune Romania in farfurie”, scria pe Facebook Horia Constantinescu, pe 21 octombrie 2023.

Opt oameni au murit in incendiul care a cuprins pe 26 decembrie 2023 pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, judetul Prahova. Pensiunea nu avea atutorizatie de securitate la incendiu si nici de construire.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: