Bascalie generala la adresa lui Ponta, dupa ce a comentat despre Nichita si iubita acestuia

news

Remarcile lui Victor Ponta legate de cazul primarului de la Iasi, care si-a spionat iubita cu politia locala, au starnit o furtuna pe internet, premierul fiind ironizat sau atacat dur pentru viziunea sa.

„Ma bucur ca Gheroghe Nichita este in libertate. Eu nu stiu despre ce e vorba in dosar, dar, dupa spionarea unei iubite, nu stiam ca pentru asta esti arestat preventiv. Ca sa nu spionezi o alta iubita sau de ce ?”, a afirmat Ponta intr-un interviu difuzat sambata de B1 TV.

Declaratiile premierului au fost preluate de principalele publicatii online, starnind sute de comentarii acide din partea cititorilor.

„Ponta, esti un bou, la fel ca Nichita! A spionat folosind Politia locala, platita din bani publici, nu din buzunarul sau. Si mai mult, a aratat ca poate folosi Politia locala pentru orice vrea el. Daca avea bun simt, isi dadea demisia, dar este doar un taran nesimtit si indolent”, a comentat Alex pe forumul Mediafax.

„O data in plus se vede cat esti de ipocrit mai tonta . . . . ! ! ! ! ! pai nenea primarul este in belea ca si-a urmarit amanta, sau pentru metodele folosite . . . . . .! ? ! ? ! se vede ca esti doctorand intr-un domeniu de care nu ai habar , bine ca ai plecat din procuratura, avocatura , magistratura…”, l-a completat cititorul Gogu.

Pe forumul hotnews.ro, cititorii au explodat: „E cercetat pentru abuz bai bula , nu pentru ca-i curgeau balele!”, a subliniat unul dintre cititori.

Un altul, care semneaza simplu_cetatean, a scris: „E uimitor, Ponta asta e dobitoc de prima clasa. Lasand la o parte primele acuzatii, vad ca nimeni nu sesizeaza ca au fost folositi banii publici in interes personal. De ce nu se autosesizeaza ANAF-ul? De ce nu calculeaza rapid, cat au cheltuit politistii in misiunile de spionaj? Multa magarie in tara asta”.

Si pe stirileprotv.ro premierul a fost tinta ironiilor. „Asta conduce Guvernul Romaniei! Doamne ajuta! Eu nu cred ca-si da seama ce spune. Asta ar fi varianta buna. Varianta probabila e ca ne considera pe toti niste imbecili”, a scris Dragos.

„Extraordinar este omul asta.. eu cred ca D-zeu l-a ingaduit pe acest om ca prim ministru ca sa pedepseasca Romania, deci primarul pune pe fuga pe un biet om din Iasi si apoi zice ca nu o facut nimic rau.. interesant „, a adaugat Unul.

Si pe reddit.com, frecventat mai ales de tineri, Ponta a fost luat peste picior. „Procurorul Ponta confirma: acum pot sa fac cerere la Politia Locala Iasi sa-mi spioneze nevasta fara sa fiu luat la intrebari!”, a scris aPavel.

„Nu esti deloc pericol public cand pui politia sa-ti urmareasca amanta…noep”, a spus si Draqsorul. „Din nou ma bucur ca n-a iesit dottore presedinte”, a incercat sa concluzioneze un alt utilizator, fiind insa repede contrat de un altul: „Insa e inca prim-ministru”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: