Basescu anunta ce sanse are Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale: „Nu cred ca a fost tipul asta de unchi, Cumpanasu”

politica

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, afirma ca Alexandru Cumpanasu nu are nicio sansa in cursa pentru Palatul Cotroceni. El afirma ca romanii vor pune „zbaterea lui legata de drama Alexandrei pe seama intentiei de a candida si va pierde foarte mult”.

„Nu-i dau sanse pentru ca multi vor pune zbaterea lui legata de drama Alexandrei pe seama intentiei de a candida si va pierde foarte mult. Sunt convins ca foarte multi vor pune atitudinea lui pe seama faptului ca a vrut de la bun inceput sa candideze la prezidentiale. Sincer sa fiu nu am convingerea ca dl Cumpanasu era unul care ii cumpara ghetute Alexandrei sau se ducea imbracat in Mos Craciun sa ii dea daruri. Nu cred ca a fost tipul asta de unchi, Cumpanasu. Poate si-o aminteste de la botez”, a declarat Basescu, duminica seara, la Romania TV.

Basescu s-a aratat convins ca Alexandru Cumpanasu va rupe voturi de la electoratul PSD.

Alexandru Cumpanasu si-a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale in Caracal, chiar in comuna Dobrosloveni, unde a locuit Alexandra. El a lansat atacuri violente la adresa lui Klaus Iohannis si Dan Barna fara a sufla vreo vorba insa despre Viorica Dancila.

„Am plecat spre Caracal impreuna cu ‘Caravana antimafia’. Am hotarat ca de astazi sa merge in toate localitatile tarii, indiferent cand se termina campania. Voi merge in fiecare sat, in fiecare oras, in fiecare judetpetri a afla cine sunt cei care le terorizeaza vietile.

Acum mergem la Dobrosloveni, unde aceasta nenorocire a lovit familia mea, neamul meu, intreaga Romanie. Ma intalnescu cu satenii, cu rudele mele de acolo”, a spus Cumpanasu intr-un live pe Facebook.

El i-a atacat apoi violent pe Iohannis si Barna.

„Am vazut imagini cu Iohannis si Barna pe marginea drumului. Mie mi-au provocat repulsie. Nu stiu cum reactionati dvs. la aceste bannere imense, la figurile astea de carton”, a spus Cumpanasu.

El a reluat apoi teza vehiculata de PSD priind fraudarea alegerilor.

„Ii previn pe cei de la STS sa nu se joace cu focul si sa incerce sa fraudeze alegerile, asa cum au facut-o la alegerile europarlamentare, asa cum au facut-o la prezidentiale”, a mai spus Cumpanasu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: