Basescu anunta ce va face Iohannis in cazul plangerii penale pe numele lui Dancila: „Vad prostia afisata pe toti peretii politici”

politica

Traian Basescu este convins ca presedintele Iohannis nu va trece la suspendarea premierului Dancila in urma plangerii penale pe care Ludivoc Orban i-a facut-o acesteia.

Basescu a declarat ca plangerea va ramane fara ecou intrucat ”Horodniceanu pare sa aiba capul mai mare” decat Kovesi si ”nu cred ca se va preda la astfel de jocuri”.

Basescu l-a atacat poi dur pe Ludovic Orban. „Vad prostia afisata pe toti peretii politici. Inainte sa ii faci o plangere penala primului ministru, trebuie sa te uiti in Constitutie, macar putin. Nu e ca atunci cand Sica Mandolina canta dupa ureche”, a spus fostul presedinte.

„Sa nu mai vorbim de faptul ca am intrat intr-o zona propagandistica, luand in seama plangerea facuta slugarnic de presedintele PNL desi in mod clar nu poate avea efect. El a vrut sa fie sluga pentru Iohannis daca s-a declarat premier, ca si cum cineva ar avea incredere sa ii dea unuia ca Sica Mandolina guvernarea.

El nu poate cere urmarirea penala. Putea sa faca cel mult o seziare. Am convingerea ca presedintele nu va intra intr-un asemenea joc (…) S-ar compromite”, a precizat Basescu la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: