Basescu anunta sfarsitul lui Dragnea. „Peste cateva saptamani”, seful PSD va fi dat afara chiar de pesedisti

politica

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, vineri pe Facebook, ca Liviu Dragnea nu mai are, in momentul de fata, control asupra Guvernului sau a majoritatii parlamentare si nu mai poate pleca de la sefia PSD pentru ca vrea el, ci va pleca pentru ca a fost dat afara.

„Daddy pare a nu intelege nimic! Dragnea nu mai controleaza in momentul de fata nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentara si nici partidul al carui presedinte crede ca mai este.

Sunt ultimele zile cand Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru ca vrea el. Peste cateva saptamani va fi prea tarziu si va pleca pentru ca a fost dat afara. Pana si pesedistii au inceput sa priceapa ce dezastru a insemnat supunerea oarba fata de Dragnea pentru partid, pentru guvern si pentru tara. Dragnea, pleaca acum!”, a scris Traian Basescu, vineri pe Facebook.

Senatorul PMP isi incheie postare cu un post scriptum in care il indeamna pe presedintele social-democrat sa il ia cu el si pe „marele ganditor” Darius Valcov.

„P.S. – Nu uita sa-l iei si pe «marele ganditor» Valcov”, a completat Basescu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: