„Basescu are dreptate!”. Luju.ro, publicatie PSD de lupta impotriva DNA, il lauda pe Traian Basescu

news

Traian Basescu a ajuns sa fie laudat si de „Lumea Justitiei” (luju.ro), publicatie controlata de Razvan Savaliuc. Luju.ro, care a beneficiat recent de 50.000 de euro de la fostul primar PSD Daniel Tudorache, are o linie pro-PSD, fiind virulent impotriva DNA.

„Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu are perfecta dreptate: romanii nu trebuie opriti sa-si manifeste credinta in Dumnezeu. Asta intrucat Romania este un pilon al crestinatatii care nu trebuie zdruncinat, ci consolidat, in conditiile in care bisericile din Occident sunt goale.

Traian Basescu a denuntat atacul impotriva Bisericii si credinciosilor romani comis de Guvernul Orban si autoritatile locale, care mai nou au interzis inclusiv pelerinajul la pestera Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei. Intr-un interviu acordat postului online PMP TV, Basescu a explicat ca pelerinajele trebuie premise, desigur cu respectarea masurilor de siguranta, atat timp cat romanii vor sa se roage. De asemenea, fostul presedinte a amintit si organizarea impecabila pe care Biserica a facut-o cu ocazia altor pelerinaje, peste cea a Guvernului”, a scris luju.ro.

Luju.ro continua sa sustina ca exista „statul paralel” si ca deciziile judecatoresti in cazul unor mari corupti, in special din PSD, sunt dictate de „securisti”.

De altfel, luju.ro abunda in acest moment de reclame cu candidatii PSD la alegerile parlamentare.

Mai mult despre:

Comentarii: