Basescu, atac la ceas de seara impotriva lui Ciolos. El anunta ca premierul va ajunge la DNA: „Ti-ai asumat o actiune ilegala”

politica

Traian Basescu anunta ca Dacian Ciolos va ajunge pe mainile procurorilor DNA pentru modul in care a gestionat cazul „Cumintenia Pamantului”.

„Dacian, pe tine te-a invitat Presedintele la Ziua Nationala? Dacian, ai reusit sa-l umilesti pe Brancusi in tara lui. Acum, ca te-ai facut tu de ras cu tot guvernul tau de tehnocrati, nu-i de mirare. Ca ai folosit publicitatea pentru Cumintenia Pamantului in nume personal este de competenta DNA. Ca nu prea mai ai cum sa returnezi cei cei 1,2 mil. Euro stransi din subscriptie, este si asta o problema de competenta DNA. Ca ti-ai asumat o actiune ilegala de achizitie a unei opere de arta care oricum nu putea fi scoasa din tara iar este o problema a DNA.

Dar te intreb eu amical: ce ai avut cu Brancusi? De ce l-ai umilit in tara lui?Si cum ziceai? Ca vrei sa mai fii premier patru ani?
Nu mai bine incercam cu bectelista Clotilde Armand sau poate cu Regina CA-urilor Oana Bazgan, ambele de la partidul lui Nicusor Dan? Ca tu, oricum, dupa cum ai declarat, nu te regasesti nici in PNL si nici in USR”, a scris Traian Basescu pe Facebook, duminica seara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: