Basescu ii da peste cap lui Ponta cu ARITMETICA: „Iata de ce e mincinos”

news

Traian Basescu  a explicat, sambata, la Timisoara, de ce Victor Ponta este „mincinos” cand vorbeste despre „regimul negru” din ultimii zece ani.

„S-a vrut un atac al plagiatorului Victor Viorel Ponta legat de regimul negru, sau ceva de genul asta, regimul Basescu si dezastrele care s-au intamplat. Din 10 ani, 4 ani prim-ministru l-am avut pe Calin Popescu Tariceanu, actualul aliat al domnului Ponta, doi ani si opt luni prim-ministru a fost Victor Viorel Ponta, din acesti zece ani.

Au mai ramas 3 ani si patru luni pentru Guvernul Boc, un an Victor Viorel Ponta a fost membru in guvernul PDL- PSD. Mai raman doi ani si jumatate de regim, asta poate explica batalia pe care am avut-o cu un Parlament ostil, pentru ca pur si simplu incepuse sa functioneze justitia.

Despre ce regim vrea sa vorbeasca domnul Victor Viorel Ponta? Trebuie sa fii caraghios sa crezi ca toti romanii sunt ca tine. Ca tine mincinosi am vrut sa spun”, a spus Traian Basescu la o intalnire a membrilor PMP din Timisoara, desfasurata la Filarmonica Banatul.

Basescu a promis ca, in continuare, nu va face niciun compromis cu Ponta.

„Sunt convins ca mi-am facut datoria, fara a spune ca avem o justitie perfecta, care nu da gres. (…) Victor Viorel, ce-am facut eu rau in tara asta, frate? Stiu de ce ma urati – ca nu am facut compromisuri cu voi. Ei, nu le voi face nici de acum inainte”, a mai declarat Traian Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: