Basescu, despre un CUNOSCUT jurnalist: „Lingatorul de clante de ambasade occidentale si admirator de picioare”

politica

Traian Basescu a reactionat, marti, violent in urma unui text publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe hotnews.ro. Jurnalistul sustine ca Traian Basescu a protejat un „club al borfasilor de lux” de actiunile justitiei.

„Lingatorul de clante de ambasade occidentale si admirator de picioare a lansat astazi o teorie similara cu cea sustinuta de Ponta si televiziunile turnatorului batrin Felix precum si de aceea a mai tinarului lui coleg de arme Ghita si anume: Basescu a protejat un grup de corupti care abia acum, dupa plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat.

Nimic mai neadevarat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veti gasi procuror, judecator sau politist care sa poata confirma interventia mea pentru cineva.

Este insa un efort propagandistic urias al slugilor sa darime schimbarile din perioada 2004 – 2014, sa nege aceasta perioada pentru a construi o statuie la umbra careia sa-si gaseasca o functie de lingau si daca se poate sa demonstreze ca azi ‘cu dumneavoastra sa traiti’, a inceput functionarea justitiei”, a scris Traian Basescu pe Faceboook.

Dan Tapalaga sustine ca Traian Basescu i-a protejat pe Elena Udrea, Sebastian Ghita, Marian Vanghelie, Dorin Cocos, Nicu Niro, Alina Bica , reuniti intr-un „club al borfasilor de lux”.

„Saltul enorm facut sub mandatul lui Traian Basescu in justitie a fost spargerea barierelor politice si restrangerea cercului de intangibili la un club al borfasilor de lux. Oricat se vor stradui basistii habotnici sa nege aceasta realitate, ea exista sub ochii lor. Trebuie doar sa vrea sa o vada. Club al borfasilor de lux a dovedit o rapacitate uluitoare. Noua mafie transpartinica si de regula cu statut privilegiat in raport cu serviciile a luat rapid in monopol o serie de afaceri in valoare de sute de milioane de euro si cu profituri ametitoare: lucrari publice, afaceri imobiliare, IT. Ca nota distincta, s-au specializat in tunuri de milioane de euro fara a lasa nimic in urma, cum se zice bani din pix”, spune Tapalaga pe hotnews.ro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: