Basescu, detalii din CULISE: „Hoandra si Rares Bogdan se GUDURAU pe langa mine”

news

Traian Basescu a povestit ce s-a intamplat in culisele emisiunii de vineri seara de la Realitatea TV. El sustine ca emisiunea a fost o „capcana”, ca altii trebuiau sa fie invitatii. Cand a ajuns acasa „am cerut sotiei toate lamiile pe care le avea in frigider si le-am mincat fara zahar din cauza lui Rares Bogdan”.

„Vineri, intre orele 21.00 si 23.00, am participat la o emisiune moderata de dl. Hoandra la RealitateaTV. Cu o zi inainte, m-a invitat printr-un sms prin care ma informa ca tema emisiunii este legata de mandatele mele la Cotroceni si ca vor participa domnii Ion M. Ionita, Costi Rogozanu si profesorul Cosea. Mi-am zis ca este in regula 3 la 1, avind in vedere avantajul informational al unui proaspat fost presedinte si considerind ca domnul Hoandra va ramine moderator.

Ajung la post cu 6 minute inainte de ora 21.00. M-a intimpinat dl. Hoandra pe care, in drum spre studio, l-am intrebat daca el si invitatii stiu destula carte pentru a putea face o emisiune de doua ore despre mandatele de 10 ani ale unui presedinte. Domnul Hoandra m-a asigurat, pe drum, ca va fi o emisiune grea pentru ca sunt pregatiti si mi-a strecurat ca, mai tirziu, ar putea sa vina si dl. Rares Bogdan, iar guru Gusa ar putea sa intervina prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat.

Am ajuns in platou cu 4 minute inainte de inceperea emisiunii. Platoul era gol. Absolut nepoliticos atunci cind ai invitat un fost presedinte. De regula, invitatii sunt in platou sau esti condus acolo unde se afla si acestia. Cu un minut inainte de ora 21.00, a intrat in platou dl. Cosea, iar cu citeva secunde inainte de inceperea emisiunii, au navalit in platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea in platou, din schimbarea de lista a invitatilor si din ce-mi spusese domnul Hoandra la sosire, mi-am dat seama ca emisiunea este o capcana si am tratat-o ca atare.

La terminarea emisiunii, domnii Hoandra si Rares Bogdan se gudurau pe linga mine, desigur in calitate de gazda, incercind sa-mi spuna ca ei sunt baieti buni si ca n-au nimic cu mine. Tare penibil a fost Rares Bogdan, noul Gidea+SRS, la un loc, al presei romanesti. Ajuns acasa, am cerut sotiei toate lamiile pe care le avea in frigider si le-am mincat fara zahar din cauza personajului, in timp ce ma intrebam de ce a coborit atit de jos si dl. Leca sustinind ca afirmatiile doamnei Stanciu au fost facute in 2013, ba pe urma in 2014, cind in realitate au fost facute pe 24 februarie 2015.

Nu va povestesc mai mult, pentru ca restul ati vazut pe ecrane si cu siguranta fiecare a ramas cu perceptia lui.
Am regretul ca, in afara acestei triplete neprofesioniste, domnii Gusa, Rares Bogdan si Hoandra, postul beneficiaza de serviciile citorva jurnaliste exceptionale, iar trei mameluci le pot compromite si pe ele odata cu postul. Mi-am dorit sa vorbesc despre realitati si intimplari din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia sa ofere romanilor sansa de a primi de la mine informatii despre decizii si mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodata de un presedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni. Mie imi pare rau de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele”, a scris Basescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: