Basescu a mitraliat-o pe Firea in direct la RTV: „Va rog sa ramaneti o doamna”. Firea, tipete si insulte, a uitat ca este bolnava – Video

politica

Conflict violent intre Traian Basescu si Gabriela Firea in direct la Romania TV, duminica seara. Basescu a acuzat-o ca a risipit banii Bucurestiului pe afacerile clanului ei din Voluntari. Firea a reactionat tipand, acuzandu-l pe Basescu de minciuna: „Ati ramas un mincinos si la batranete”. „Vedeti ca as putea va dovedesc ca nu-s batran… hahaha. De unde pana unde ma scoateti batran?”, a replicat Basescu.

Iata dialogul dintre cei doi:

Traian Basescu: Minciuna fara rusine a doamnei Firea: spune ca nu are bani in conditiile in care a cheltuit circa 200 de milioane de euro ca sa infiinteze 21 de companii municipale care au fost constatate de instanta a fi ilegal infiintate. Pentru clientela politica a bagat 200 de milioane in aceste firme.

Gabriela Firea: Dl Basescu minte, bugetul Capitalei nu a fost niciodata de un miliard de euro. Executia bugetara a fost de maxim 600 milioane euro. Domnia sa stie, ca fost primar, cati bani merg ca subventii pentru transport in comun. Sa vii sa spui asa ceva dupa ce ai fost primar general, e o mare minciuna si eu nu mai pot sa ma uit la fiecare 2 saptamani sa vad cum dl Basescu da lectii. Poate are o solutie cum impartim banii pe care trebuie sa ii dam dlui Constanda, ca pe vremea domniei sale a inceput

Traian Basescu: Doamna Firea, mintiti fara rusine.

Gabriela Firea: Daca vreti, ne vedem la judecata sa demonstrati ceea ce ati spus, ca s-au dat acesti bani. Spuneti numai minciuni. Ar trebui sa va fie jena.

Traian Basescu: Doamna Firea, vreti dumneavoastra care nu mintiti sa aratati bucurestenilor cum ati facut praf bugetul Capitalei cu cele 21 de firme cu care ati cheltuit circa 200 de milioane de euro?

Gabriela Firea: Sunteti un mincinos si cred ca veti iesi din politica ca un mincinos.

Traian Basescu: Sunteti obligata sa veniti cu documente care arata cheltuielile pe care le-ati facut. Vedeti hotararile judecatoresti si pe urma ma cautati. Dar de ce nu platiti. Credeti ca asta e replica? Mintind. Eu nu va spun de cea mai joasa speta. Dar dvs va puteti permite? Aratati bucurestenilor pe ce ati cheltuit banii. Ati risipit banii pe afacerile dvs si cele din Ilfov.

Gabriela Firea: Sunteti in afara subiectului. Inca o data sa va fie rusine.

Traian Basescu: Lasati-o cu rusinea, ca daca v-ar fi cat de cat rusine ati arata pe ce ati cheltuit banii Capitalei.

Gabriela Firea: Sunteti primarul zero. Un mincinos atat ati fost si vada ca si acum la batranete aratati ca ati ramas tot un mincinos. Nu ati facut nimic la Primaria Capitalei, nu ati facut nimic ca presedinte

Traian Basescu: Suneti primarul trei de zero al Capitalei. Zero primar.

Gabriela Firea: Un mincinos si asa ati ramas si la batranete

Taian Basescu: Vedeti ca as putea va dovedesc ca nu-s batran… hahaha. De unde pana unde ma scoateti batran?

Traian Basescu: Nu vreau ca un demagog rusinos sa spuna pe ce ati cheltuit bugetele. Replica se da cu inteligenta, nu cu minciuni.

Gabriela Firea: Primarul general Basescu zero. A trebuit sa vina Videanu, Oprescu sa faca ceva.

Traian Basescu: Ar trebui sa-mi fiti recunoascatoare pentru cati caini am fugarit prin Bucuresti. Dvs nici caini nu fugariti. Nu am nimic cu dvs, am cu minciunile pe care le spuneti. Dezinformati continuu.

Gabriela Firea: Are ceva cu mine, in fiecare emisiune isi da cu parerea cu un aer savant.

Traian Basescu: Va deranjeaza savantii?

Gabriela Firea: Poate sunteti un savant de bodega, nu de biblioteca. Din pacate, iesiti din politica foarte urat.

Traian Basescu: Dar cine v-a spus ca ies?

Gabriela Firea: Nu mi-e frica de gura dvs spurcata. Spuneti numai minciuni

Traian Basescu: Doamna, va rog sa ramaneti o doamna. Din suflet va rog

Vezi video de la minutul 33.00:

Mai mult despre: ,

Comentarii: