Basescu, fulminant la Realitatea TV. I-a pus la punct pe toti cei aflati in studio: „Esti un tradator, bai, Costin Georgescu!”

politica

Traian Basescu a intrat in conflict, in direct, la Realitatea TV, cu invitatii emisiunii ”Realitatea Romaneasca”. El i-a pus la punct pe realizatorul Octavian Hoandra si pe fostul sef al SIE, Costin Georgescu.

La emisiune a participat si avocatul Giorgiu Coman. Iata dialogul dintre Traian Basescu si cei trei:

Basescu: Domnule Hoandra, ma surprinde ca-mi spuneti „domnule presedinte”. Inainte imi spuneati „tradator”. Luati nota: cine v-a bagat in cap ca eu i-as fi spus lui Prunariu sa nu deschida subiectul tezaurului v-a mintit. In tot mandatul meu a fost o constanta. Cat de cat s-au mai recuperat niste bunuri din tezaur, care au fost predate Bancii Nationale: documente, opere de arta.

Coman: Domnule Basescu, dar chiar sariti calul! Dupa ce ca v-ati batut joc de tara asta 10 ani de zile, sa interveniti sa jigniti niste oameni in platou?

Hoandra: Lasati-l, ca e pe telefon, domnule avocat.

Basescu: Domnul Georgescu spune ca m-am dus la taberile de vara ale ungurilor. De fata cu Viktor Orban le-am spus ungurilor ca pot avea atata autonomie cat este la Caracal. Domnule Georgescu, in timp ce ai fost seful SRI, ai facut un presedinte la final de mandat sa spuna ca l-a ingenuncheat sistemul!

Georgescu: Eu nu v-am jignit, domnule Basescu.

Basescu: Esti un tradator, bai Costin Georgescu!

Georgescu: O sa ne vedem la Tribunal, domnule ex-presedinte!

(…)

Hoandra: Avem dreptul sa spunem ce dorim. Eu nu mint.

Basescu: Ati spus ca eu i-as fi zis ambasadorului Romaniei la Moscova sa nu mai discute despre tezaur.

Hoandra: O sa va aduc proba, domnule presedinte. De asta nici nu m-am enervat, ca eu stiu exact ce vorbesc. Incercati sa fiti politicos, chiar daca ati fost presedinte. La revedere, domnule presedinte!

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: