Basescu ii face cadou lui Turcescu inca o FUNCTIE politica de prim-rang

politica

Robert Turcescu, Stefanel Dan Marin si Stefan Enache au fost votati, joi, in unanimitate, vicepresedinti ai Partidului Miscarea Populara, in cadrul sedintei Colegiului National al PMP, care se desfasoara la Palatul Parlamentului.

„In urma rezultatelor alegerilor si a performantelor individuale, va propun sa adoptam trei hotarari de numire a trei vicepresedinti ai partidului, dupa cum urmeaza: domnul Robert Turcescu, domnul Stefanel Dan Marin – candidatul nostru la Sectorul 4 si domnul Stefan Enache – candidatul nostru la Sectorul 6”, a afirmat presedintele PMP, Traian Basescu, citat de Adevarul.

Fostul sef al statului a declarat si faptul ca spera ca noii vicepresedinti sa „aduca un plus de dinamism in actiunea de la nivel central“.

Cei trei au fost votati in unanimitate de membrii PMP prezenti la sedinta Colegiului National al partidului care se desfasoara, joi, la Palatul Parlamentului.

„Alegerile locale sunt cele care iti arata precis cum stai, spre deosebire de orice alt tip de alegeri, fie ca sunt parlamentare pe liste, fie ca sunt europarlamentare sau prezidentiale. Ceea ce ne arata rezultatele obtinute de fiecare organizatie este radiografia fiecarei organizatii in parte si, de buna seama, si o radiografie a conducerii, a capacitatii organizatorice pe care o avem la momentul actual la nivel national, la nivel local”, a mai spus presedintele PMP.

Turcescu mai este si presedinte al filialei din Bucuresti a PMP.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: