Basescu il calca in picioare pe Gabriel Oprea: „Este o slugarnicie”

news

Afirmatiile liderului UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, impotriva modificarilor Codurilor Penale sunt un fel de slugarnicie in fata celor care pun catusele si in fata ambasadelor, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu.

El s-a referit si la nominalizarea acestuia ca prim-ministru interimar, aratand ca nu spune ca Oprea nu este onest, dar nu stie suficienta economie pentru a conduce Guvernul.

„E un fel de slugarnicie si in fata celor care pot sa-ti puna catusele, si in fata ambasadelor. S-a nascut Oprea cel mai democrat… Eu nu spun ca nu-i un om onest, dar este mult prea mult. In momentul de fata, Romania are nevoie de un prim-ministru care sa stie economie. Atatia bani netrasi de la UE…”, a spus Basescu, la postul B1 TV, citat de Mediafax.

El a aratat ca Oprea este un om cu ambitii si orgolii, dar ca nu vrea puterea in orice conditii.

„Este un om si cu ambitii, si cu orgolii. Gabi Oprea, desi foarte orgolios si dornic sa fie ministru de Interne, cand Geoana a incercat sa-i bage pe gat numiri precum Voicu, si-a pus demisia si salut, nu a mai fost ministru de Interne. Vrea puterea, dar nu in orice conditii. Daca i se iveste ocazia, nu o rateaza. Nu spun ca nu-i potrivit sa fie prim-ministru, dar nu stie partea de economie si Romania este pe punctul sa se dezechilibreze”, a mai spus Basescu.

Oprea a fost propus de catre premierul Victor Ponta, aflat in Turcia pentru o operatie la genunchi, sa conduca interimar Guvernul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: